Een seksdroom: in deze slaaphouding krijg je die het snelst

15.09.2022 10:21

Iedereen heeft wel eens een wilde fantasie, toch? Of zou wel eens een seksdroom willen ervaren? Of heb je die misschien al eens gehad? Dat kan natuurlijk ook.

Nou, uit onderzoek blijkt dat op je buik slapen met je armen omhoog die seksdroom dus opwerkt.

Seksdroom

Iedereen houdt van slapen, en misschien lig je al eens op je buik. Dan is de kans groot dat je die seksdroom al eens hebt gehad. Die droom hoeft natuurlijk niet altijd over je huidige partner te gaan, ook al speelt die wel het meeste in je hoofd. Misschien heb je die stiekem wel gehad over je ex, collega of beste vriendin. Er is online onderzoek gedaan door Pyschologie Magazine onder bijna duizend mensen, hieruit blijkt dat je partner 47 procent de hoofdrol speelt, maar toch kunnen andere personen dus ook opduiken in die seksdroom.

Geen paniek dus als die vervelende ex van je opduikt in je droom, die kans is namelijk 40 procent. Als je over je ex droomt betekent het niet gelijk dat je er ook seks mee wilt. Dromen is niet zomaar iets wat we waarschijnlijk al weten, het is een verwerkingsproces. Je brein moet ergens je emoties kwijt, en dat gebeurt dus in je dromen.

Je slaaphouding

Iedereen heeft wel een vaste slaaphouding. Je ligt graag op je linkerzij, je rechterzij, je rug, of je buik. Maar wanneer je dus op je buik slaapt met je armen omhoog, is die seksdroom waarschijnlijk aanwezig. Dit blijkt uit onderzoek van Dreaming Magazine. Dit kan komen doordat je op je buik ligt en dan automatisch ook op je geslachtsdelen, dit vraagt natuurlijk om een seksdroom. Wanneer je een zijslaper bent, maar toch graag een seksdroom wilt. Dan is het toch maar eens de moeite waard je slaaphouding te veranderen, dus slapen maar op die buik van je.

Bron: linda.nl