Vrouw weigert buitenechtelijke baby van minnares en haar schoonfamilie accepteert dat niet

17.01.2023 19:15

Het zou je maar gebeuren: je man verwekt een kind met zijn minnares en dan word je ook nog een “vreselijke bitch” genoemd door je schoonfamilie. Dit omdat je weigert de buitenechtelijke baby te accepteren.

Op een forum schrijft een vrouw over deze situatie, waar andere gebruikers proberen te achterhalen of de vrouw gelijk heeft of niet.

Onder druk gezet

In het bericht op het forum Reddit schrijft de vrouw dat de familie van haar man haar onder druk zet om de baby te accepteren. Maar om logische redenen vertikt de vrouw het, al dit gedoe heeft voor veel drama tussen haar en haar schoonfamilie gezorgd. De man in kwestie weigert om voor de liefdesbaby te gaan zorgen en is niet eens geïnteresseerd in het vaststellen van vaderschap. Er is door de minnares zelfs een advocaat ingehuurd om het af te dwingen.

Accepteren

In tegenstelling tot de vrouw, accepteerde de schoonfamilie de minnares en de baby gelijk. Ze zetten de vrouw onder druk om de baby te ontmoeten en hun 3-jarige zoon aan elkaar voor te stellen. De situatie heeft de band met haar schoonfamilie verpest. De schoonfamilie vindt dat de schrijfster moet helpen om de relatie tussen haar zoon en de baby te bevorderen, aangezien de vader dat zelf niet gaat doen. De schrijfster is hierdoor zo van streek dat ze tegen haar schoonfamilie zei: “Mijn zoon gaat haar nooit ontmoeten omdat ze me onder druk blijven zetten.” Ze vervolgde met: “Nu denkt iedereen denkt dat ik een vreselijke bitch ben die een baby haat”. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze zich verschrikkelijk voelde en dat ze zich af vroeg of ze een klootzak is.

Verdeeldheid

Het verhaal zorgde voor verdeeldheid onder de forum lezers. Veel mensen leefden mee met de vrouw, maar vonden dat ze haar zoon in ieder geval de baby moest laten ontmoeten. Iemand schreef dat hoewel de vrouw niet “verantwoordelijk zou moeten zijn voor het regelen van bijvoorbeeld een data”, ze niet “het recht heeft om broer en zus gescheiden te houden.” Een gebruiker schreef dat “het kind het enige echte slachtoffer is in deze situatie”, vooral omdat de de man een totale sukkel is.’’

Andere mensen waren ronduit geschokt door de situatie. Een gebruiker nam de vrouw ter verantwoording, omdat ze wel haar vreemdgaande echtgenoot terugneemt en ook verwacht dat hij een vader voor hun zoon zou zijn, terwijl hij op het zelfde moment een baby in de steek laat. En zij keurt dat ook nog goed. Vervolgens postte dezelfde vrouw: “Zowel jij als je man zijn vreselijke mensen en ik hoop dat je zoon opgroeit tot een beter mens dan jullie beiden.”

Uiteindelijk schreef iemand een goede conclusie: deze situatie kent alleen maar verliezers.

Bron: yourtango.com