Moeder bijt van zich af na kritiek op foto van dochter: ‘Smeer zonnebrand op, ze is veel te bruin’

16.01.2023 18:11

De Australische moeder Jordyn Jones post op Instagram regelmatig foto’s van haar twee kinderen. Maar ze had nooit verwacht dat ze uiteindelijk zo veel kritiek en commentaar zou krijgen bij één van haar laatst geplaatste foto’s. 

“Het is walgelijk hoe donker de huid van je dochter is” en “Heb je nog nooit van zonnecrème gehoord? Wat voor een vreselijke moeder ben jij”, dit zijn twee van de vele gemene reacties die de moeder heeft gekregen nadat ze een foto op Instagram had gedeeld van haar dochtertje. Het is gewoon een doodnormaal kiekje van haar dochtertje dat ze op het strand aan het lopen is zonder kleren aan in haar nakie. Maar toch is er ontzettend veel kritiek op.

Klachten

Het is zelfs zo erg dat Instagram zo ontzettend veel klachten binnenkreeg, dat dit social media platform de post van de moeder verwijderde. Dat is toch eigenlijk gewoon te gek voor woorden? Zo’n onschuldige post zorgt gewoon voor zo veel kritiek en dat is voor niemand leuk. Maar de moeder heeft zich gelukkig niet laten ontmoedigen en ze bekritiseert dan ook deze bizarre gebeurtenis. “Ik kan niet geloven hoeveel mensen zulke gemene en racistische opmerkingen durven maken”, schrijft ze. “De huid van mijn kind is prachtig. Ik neem alle mogelijke maatregelen om haar te beschermen tegen de zon.”

Ze maakte achteraf ook betekend dat ze afkomstig is van Aboriginal-afkomst en dat verklaart eigenlijk waarom de moeder en haar kinderen zo ontzettend snel bruin worden in de zon. Nadat de moeder dit bekend heeft gemaakt, krijgt ze andere steunbetuiging binnen en geen commentaar meer. “Een dikke merci voor alle lieve woorden”, liet ze later nog weten. “Ik apprecieer jullie steun enorm.”

 

Zie hier moeder Jordyn Jonesmet haar twee prachtige kinderen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jordyn Jones (@lifewithwinter)

Bron: metrotime.be