Zo zien de drie kinderen van Nick en Kirsten Schilder er nu uit

30.08.2022 11:32

Nick Schilder (38) is al jaren een zangduo met Simon Keizer (38). Nu is bekendgemaakt dat ze gaan stoppen als Nick & Simon, na maar liefst zeventien jaar. Ze willen solo verder gaan en ze zouden geen ruzie hebben, ‘maar de lol is er van af’.

Vanaf 23 april zal het zangduo definitief stoppen, dan is hun afscheidstournee.

Er is veel ophef over de twee dat er spanningen en ruzie’s zouden zijn, maar ze vertellen op televisie dat dat niet het geval is. Toch komt dit voor de meeste mensen niet geloofwaardig over. Ze kunnen samen geen lol meer maken, dit is waarom Simon na lange tijd nadenken de keuze maakte om ermee te stoppen als zangduo. Simon: “Ik ben de initiatiefnemer in dit verhaal. De eerste tekenen voelde ik tijdens de wereldreis die ik maakte met mijn vrouw en dochter in 2020. Toen had ik zo’n ultiem gevoel van vrijheid. Tegelijkertijd voelde ik een blok in mijn maag. Ik dacht: als we terug zijn, dan begint dat riedeltje weer.”  Dit verhaal was gisteravond te volgen bij de Talkshow Jinek.

Nick Schilder en zijn gezin

Nick Schilder gaat ook voor zichzelf verder. Hij woont nog altijd in Volendam samen met het hele gezin. Hij is getrouwd met Kirsten, samen hebben ze twee dochters en een zoon. Nikki (11), Julian (10) en Jackie (5). Ondertussen zijn Nick en Kirsten al 14 jaar samen. Kirsten schrijft columns en verder heeft ze ook haar eigen YouTube-kanaal met haar vlogs.

Nick en Kirsten hebben beide een Instagramaccount waar veel te zien is van hun persoonlijke leven. Drie dagen geleden was dan ook te zien dat hun zoon Julian 10 jaar was geworden. En dat er nu twee tieners in huis zijn. Twee enorm trotse ouders! Zo zien hun drie kinderen er nu uit:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick Schilder (@nickschilder)