Mensen met het sterrenbeeld Waterman hebben meer kans om rijk te worden

04.01.2023 11:29

Ben je net bevallen of ga je nog bevallen in januari of februari en heb je het sterrenbeeld Waterman? Dan is er goed nieuws: uit onderzoek blijkt dat als je baby geboren wordt in januari of februari, de kans groter is dat hij of zij heel rijk zal worden later. Het zijn dus de beste maanden om te bevallen. 

Het onderzoek is gepubliceerd in Journal of Social Sciences. Uit onderzoek blijkt dat een grote hoeveelheid celebrities in Hollywood geboren zijn in de maand januari en februari, zoals Oprah Winfrey, Ellen Degeneres en Jennifer Aniston. Ze hebben allemaal het sterrenbeeld Waterman (geboren tussen 20 januari en 18 februari) en ze zijn allemaal rijk met een bankrekening waar je u tegen zegt.

Baby’s sterrenbeeld Waterman

De statistieken zeggen ook dat baby’s die in januari geboren worden echte doorzetters zijn die niet snel zullen opgeven als het aankomt op hun carrière, maar van een beetje roem zijn ze ook niet vies. Onderzoekers van de UK Office of National Statistics in Engeland hebben 19 verschillende beroepen geanalyseerd, Maar ze hebben ook de geboortemaanden vergeleken van meer ondernemers, zangers politici, acteurs, atleten, auteurs en wetenschappers. Het bleek zo te zijn dat mensen die in januari geboren zijn meer kans hadden om deurwaarde of dokter te worden, dit gaat dan ook gespaard met een gespekte bankrekening. Maar mensen die geboren zijn in februari hebben meer kans op roem, die zullen sneller het beroep kunstenaar of artiest hebben.

Maar ook is er een andere studie gedaan van S&P 500 en daar kwam uit dat 10 procent van alle CEO’s van bedrijven geboren waren in de maand januari. In Australië hebben baby’s 33 procent meer kans om topatleet te worden als je het vergelijkt met baby’s die in andere maanden geboren zijn.

Winterbaby’s

Winterkinderen hebben later dus een grotere kans op rijkdom en roem, dit is wetenschappelijk te verklaren. Het blijkt dat kinderen die aan het begin van het jaar geboren zijn een voorsprong hebben als het gaat om de ontwikkeling, als je dit met kinderen vergelijkt die later in het jaar geboren zijn en dan ook later naar school toe gaan. Dit onderzoek is gepubliceerd in Science Daily en zeggen ook het volgende: “Als je geboren bent in januari, dan heb je bijna 12 maanden voorsprong qua groei van je klasgenoten die later in het jaar geboren zijn.” Kortom: je kleintje kan weleens de volgende Bill Gates of Oprah Winfrey worden.

 

Bron: fem-fem.nl