Dit zijn je 3 mooiste eigenschappen als je in januari geboren bent

29.12.2022 16:26

Ben jij toevallig jarig in januari? Dan is er goed nieuws: je bezit dan namelijk een heleboel mooie eigenschappen als je de astrologie moet geloven. 

Als je jarig bent in januari, dan is je sterrenbeeld Steenbok of een Waterman. Deze twee sterrenbeelden verschillen wel met elkaar op veel vlakken. De Steenbok is bijvoorbeeld vrij terughoudend en de Waterman is meer extravert. Verder is de Steenbok ook praktisch ingesteld en de Waterman is meer creatief. Maar naast die verschillen hebben deze twee sterrenbeelden ook genoeg overeenkomsten met elkaar. Er zijn dan ook drie mooie eigenschappen die je bezit als je jarig bent in januari.

1. Lieve vriendin

Mensen die zijn geboren in januari zijn enorm zorgzaam, betrouwbaar en sympathiek. Laten dat nou precies mooie eigenschappen zijn voor de beste vriendschappen. Als je dus jarig bent in januari, dan ben jij een droomvriendin. De omgeving kan rekenen op zulke personen en ze zijn ook altijd bereidt om zich voor anderen in te zetten. Een goed gesprek staan ze altijd voor open en ze voeren die gesprekken ook met liefde uit. Vriendinnen kunnen zeker bij deze mensen terecht voor advies, want ze zijn het meest geschikt om hierbij te helpen.

2. Harde werker

Mensen die jarig zijn in januari zijn enorm harde werkers, ook als het gaat om leidinggevende functies. Ze zijn namelijk zelfverzekerd en ambitieus, maar naast deze fantastische eigenschappen, die ook nog eens handig zijn voor de werkvloer, hebben deze mensen ook zachte eigenschappen. Ze zijn ook heel kalm en empathisch, ze kunnen daardoor heel goed omgaan met stress, eventuele problemen op de werkvloer of grote verantwoordelijkheden. Naast dat zijn ze ook nog eens creatiever dan mensen die geboren zijn in andere maanden. Allemaal mooie en handige eigenschappen als het aankomt op werk.

3. Humor

Er is één groot ding wat de Steenbok en Waterman met elkaar gemeen hebben: geluk uit andermans geluk halen. Het zorgt er niet alleen voor dat ze zo meelevend zijn, maar ook gewoon dat ze erg grappig zijn en het allerbeste eruit halen om anderen te laten lachen en vrolijk te maken. De kans is daarom ook zo groot dat deze mensen bij vrienden bekend staan om de grapjes, maar vooral ook om de positieve energie. Zulke mensen moet je zeker koesteren en enorm zuinig om zijn.

 

Bron: libelle.nl