Dit is het meest geliefde en populairste sterrenbeeld van allemaal

15.10.2022 22:13

We kennen allemaal wel een persoon die geliefd is bij elke groep, of het nou bij vrienden, familie of kennissen is. Die persoon kan het eigenlijk ook gewoon met iedereen vinden en is razend populair. 

Dit heeft dus te maken met je sterrenbeeld. Ben je geboren tussen 19 februari en 20 maart en is jouw sterrenbeeld dus Vissen? Dan ben jij de persoon die vaak behoorlijk in trek is bij elke groep. Je bent grappig, sociaal en slim. Je kunt ook serieus zijn als dat nodig en praktisch meedenken met anderen.

Sterrenbeeld Vissen: familie en vrienden

Vissen zijn enorm makkelijk in de omgang en kunnen zich gemakkelijk aanpassen in welke situatie dan ook. Ze kunnen urenlang kletsen over van alles en nog wat. Het gesprek is nooit saai en zal ook nooit stilvallen. Elke dag zijn ze vrolijk en ze hebben zin in elk feestje. Vissen staan altijd in het middelpunt door hun gezelligheid en sociale karakter. Als je een wat serieuzer gesprek voert met Vissen dan hebben ze enorm veel inlevingsvermogen. Ze zullen je altijd helpen en altijd voor je klaarstaan. Ze nemen hier dan ook de tijd voor, want geduldig zijn is hun sterke punt. Familie en vrienden zijn enorm belangrijk voor het sterrenbeeld Vissen, ze zullen hun dierbaren nooit laten vallen en gaan voor hun naasten door het vuur. Maar met welke sterrenbeelden hebben Vissen de beste match op vriendschappelijk gebied? Dit zijn Steenbokken, Stieren en Maagden.

Sterrenbeeld Vissen als partner

Als het gaat om liefde, dan zit je goed met het sterrenbeeld Vissen. Dit is een goede partner om te hebben als je veel liefde nodig hebt. Vissen hebben graag vlinders in hun buik, maar blijven het moeilijk vinden zich helemaal open te stellen. Dit zullen ze het snelste doen als ze zich op het gemak voelen bij hun partner, en hier ga je natuurlijk wel vanuit. Ze zijn samen een goed team op het gebied van liefde. Ze zullen er alles aan doen dat je je geliefd voelt en niks tekort komt hierin. Ze kunnen ook goed aan zichzelf denken, maar ze zijn zeer loyaal in relaties. Ze zijn diegenen die je verrassen met een spontaan cadeautje. Met welke partner is Vissen dan een goede match op liefdesgebied? Dit is met Kreeften, Weegschalen en Schorpioenen.

Kinderen met het sterrenbeeld Vissen zijn sociale leiders van de groep. Ze zijn niet verlegen, spelen het liefst de hele dag met anderen en maken ontzettend veel lol. Ze kunnen ook kattenkwaad uithalen en grenzen opzoeken, maar daar leren ze ook veel van. Ze zijn goed aanwezig, wat wel eens druk kan zijn als moeder, maar je verveelt je nooit met een Vissen-kind in huis. Ze zijn vrolijk, actief en lekker eigenwijs.

Bron: libelle.nl