Kinderen met deze 3 sterrenbeelden zijn een uitblinker in manipuleren

01.11.2022 15:43

Manipuleert jouw kind je wel eens? Dit kan komen door het sterrenbeeld van jouw kind. Vaak wordt manipuleren gezien als een negatieve eigenschap, maar dat is niet altijd het geval.

Manipuleren is het slim spelen: je wilt nu eenmaal krijgen wat je wilt. Kinderen kunnen hier wel goed in zijn en zullen je met een huilbuil weten te raken, waardoor ze hun zinnetje krijgen. Ze gaan nog ver komen in het leven, want het is een eigenschap die veel leiders hebben. Dit zijn de drie sterrenbeelden die het meest manipulatief zijn:

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

De charmante Tweelingen zouden meerdere ‘gezichten’ hebben. In elke situatie doen ze zich weer anders voor. Ze doen er alles aan om het naar hun handen te zetten en deze kindjes hebben ook altijd de touwtjes in handen. Ze weten hun broer of zus ook altijd over te halen. Tweelingen maken met iedereen een praatje, maar kunnen die praatjes ook ietsepietsie verdraaien. Deze kinderen zijn nou eenmaal sociaal en willen in het middelpunt staan. Anderen zullen op deze manier altijd aan jouw kant staan, in welke situatie dan ook. Ze zullen ook alles geloven wat je zegt, terwijl je ze soms gewoon een beetje bespeelt. Toch zullen ze nooit een gevaar veroorzaken met het manipulatieve gedrag, ze kunnen er in hun latere carrière nog ver mee komen. Wat dacht je van een politieke loopbaan?

Kreeft (22 juni – 22 juli)

De Kreeft kan soms wat heftig overkomen bij andere kindjes. Door alleen al simpelweg te huilen kan dit sterrenbeeld op anderen inspelen. Ze zullen conflicten met anderen weten te vermijden. Ze kunnen ook enorm piekeren, maar praten liever niet over hun gevoelens. En Kreeften kunnen manipuleren om conflicten te voorkomen. Het net zo zeggen zodat de ander het er maar mee eens is. Of gewoon niet doen wat anderen zeggen dat ze moeten doen. Kreeften ontvangen ook graag liefde van anderen, maar ze kunnen zelf ook goed inschatten of iemand aan het liegen is. Hier kan het kindje wel stress van krijgen, want ze willen dichtbij hun dierbaren zijn. Maar dit sterrenbeeld geeft wel enorm veel liefde als dat nodig is, al trekken ze ongestoord hun eigen plan.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De stiekeme Schorpioen wordt gezien als het meest manipulatieve kind. Ze vinden altijd de zwakke plekken bij iedereen, en zo kunnen ze andere soms wel pijn doen. De Schorpioen kan ook dingen vertellen die je wilt horen. Zo komen ze achter informatie die ze willen weten, deze kinderen zijn namelijk enorm nieuwsgierig. Maar naast dit heeft het ook een positief effect. Ze doen veel dingen uit bescherming. Ze willen graag de controle hebben en winnen in het spel. Soms gaat het niet eens om de prijs, maar puur om het kúnnen winnen.

Bron: libelle.nl