Kinderen met deze 3 sterrenbeelden huilen het meest

15.10.2022 21:52

Het ene kind huilt elke dag, en het andere kind bijna nooit. Sommigen kunnen heerlijke theatraal op de grond liggen te snikken en andere kinderen piepen niet zo snel. Het sterrenbeeld heeft daar dus een grote invloed op.

En er springt toch wel één sterrenbeeld helemaal bovenuit.

Hoe gevoelig is jouw baby, dreumes, peuter of kleuter?

Kinderen met deze 3 sterrenbeelden huilen het meest:

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De Kreeft is nummer één als het gaat om huilen en gevoelig zijn. Dit is een echte ‘cry baby’. Ze zullen niet snel aan andere laten zien hoe gevoelig ze zijn, maar huilen wel enorm veel. Ze trekken zich veel aan van anderen en voelen vaak enorme angst. Deze kinderen blijven maar piekeren en kunnen huilen om de kleinste dingen. Ze snikken bijna elke dag wel even. Je kunt ze het beste troosten door naar ze te luisteren en er voor ze te zijn, ze willen vaak gewoon een warme knuffel van mama.

Maagd (24 augustus – 23 september)

De Maagd heeft in sommige karaktereigenschappen dezelfde als het sterrenbeeld Kreeft. Ze zijn enorm gevoelig, en kunnen daarom ook snel en vaak huilen. Ze kunnen wel een muurtje voor zichzelf opbouwen als ze ergens mee zitten. Ze zijn graag op zichzelf en kroppen daarom ook emoties op. Dus als je kind het sterrenbeeld Maagd heeft, dan is het volkomen normaal als hij of zij veel huilt, maar vaak merk je het niet eens. Ze huilen ook in stilte op hun eigen kamer. Troost je kind met vaak vragen waar ze aan denken of waar ze mee zitten, dat kan opluchten. Denk samen in oplossingen.

Schorpioen (23 oktober en 21 november)

Schorpioenen kunnen er ook wat van en huilen meestal een beetje om niets. Er wordt vaak gedacht dan de Schorpioen niet gevoelig is, maar dit blijkt wel zo te zijn. De huilbuien kunnen nogal heftig oplopen en ze stoppen dan moeilijk met huilen. Ze zullen wel sneller huilen bij papa en mama, dan bij onbekende mensen of bij iemand waar de band wat minder mee is. Soms is er echt wat aan de hand, maar meestal ook niets. Dan is het gewoon een uitlaatklep of een schreeuw om aandacht. Ga even rustig zitten met je kind en bied een luisterend oor, vaak is dat juist wat ze willen.

Bron: fem-fem.nl