Vrouwen met deze 3 sterrenbeelden hebben de stoutste kinderen

05.10.2022 08:25

Meestal kom je wel karaktereigenschappen van jezelf tegen in je kind(eren). Je sterrenbeeld heeft te maken met je karakter. Maar welke vrouwen hebben nou de stoutste kinderen?

Waarschijnlijk was je zelf vroeger ook zo en heeft je kind dit nu ook dit karakter overgenomen. Lekker ondeugend, kattenkwaad, niet willen luisteren… Deze kanjers kunnen er wat van.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Een Vissen kan enorm eigenwijs zijn. Ze zijn gevoelig en je kan er moeilijk afspraken mee maken. Zeker de eerste vier jaar is het pittig met deze Vissen, want ze klimmen overal op, ontdekken graag alles en rennen sneller weg dan je doorhebt. Na vier jaar gaat het luisteren naar mama steeds beter, gelukkig. Het zijn echte lieverds met een klein hart, ze zijn dol op samen thuis zijn en alle aandacht krijgen van mama.

Weegschaal (21 september juli t/m 22 oktober)

De Weegschaal kan een nogal temperamentvol type zijn. De Weegschaal doet alles wat hij maar wil en trekt zich weinig aan van de mening van anderen. Je kind zal dan ook niet snel luisteren naar je. Ze eisen alle aandacht en kunnen soms negatief overkomen. Je kind kan zich ook goed voorbereiden op de theaterschool, want van neptranen weten ze alles. Lekker theatraal huilen in de supermarkt, dat idee. Pas maar op voor deze stouterd, die stiekem wel heel gek zijn op hun mama. Ze zijn overigens wel heel sociale kinderen, die goed meegaan op school en veel vriendjes hebben.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Dan hebben we de Boogschutter: zij zullen zich vasthouden aan hun mening. Wat jij stout vindt, dat vindt de Boogschutter normaal. Misschien doen ze zich wel groter voor dan ze daadwerkelijk zijn, maar een beetje ondeugende streken uithalen past zeker bij de Boogschutter. Ze willen graag op avontuur en zijn niet snel bang, maar als het er op aan komt, zijn ze plotseling verlegen. Ze zijn thuis wat ondeugender dan op school: dat scheelt wel weer voor de juffen en meesters.

Bron: happinez.nl