Cheers: deze cocktail past het beste bij jouw sterrenbeeld

17.09.2022 16:36

Drink je graag cocktails, maar kan je nooit kiezen welke je wilt? Misschien helpt het dan als je weet welke cocktail heb beste past bij jouw sterrenbeeld. Elke moeder heeft toch wel eens zin in een lekkere cocktail? 

Weg met die keuzestress welke cocktail je nu weer moet drinken, de keuze is natuurlijk reuze!

Cocktails

Van welke cocktail ben jij een grote van? Zoet, zuur, of toch liever sterk? Ik zal voor je op een rijtje zetten welke cocktail het beste bij je past volgens jouw sterrenbeeld:

Steenbok (22 december – 19 januari)

Vodka Martini: De Steenbok is erg loyaal en hebben enorm veel doorzettingsvermogen. Ze kunnen wel een sterk drankje gebruiken bij hun harde werken. De cocktail Vodka Martini is perfect voor de Steenbok.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Negroni: Een Waterman is rustig en zit vol energie tegelijkertijd. Nieuwe dingen ontdekken doen ze graag, iedereen voelt zich op zijn gemak bij deze mensen. De bitterzoete Negroni cocktail past er helemaal bij.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Mango Cooler: Vissen zijn gevoelige mensen, vooral van andermans energie. Verder zijn Vissen enorm creatief en zorgzaam. Hier hoort dan ook een verfrissende zoete Mango Cooler cocktail bij.

Ram (21 maart – 19 april)

Dark & Stormy: De Ram is avontuurlijk, extravert en komt graag in het middelpunt terecht. De naam van de cocktail zegt al genoeg waarom die zo goed past bij het sterrenbeeld.

Stier (20 april – 20 mei)

Mojito: De Stier is een harde werker en romantisch tegelijk. Alles hoeft niet zo uitbundig te zijn en hier past natuurlijk de verfrissende cocktail Mojito goed bij.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Scorpion: Tweelingen zijn echte twijfelaars, maar hebben wel een sterke mening. Sociaal zijn ze zeker en Tweelingen zijn ook altijd in voor gezelligheid. Door hun sterkte mening kunnen ze wel de sterkte Scorpion cocktail gebruiken.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Aperol Spritz: De kreeft is een gevoelig persoon van binnen, maar laat dit niet merken aan de buitenkant. Ze zijn altijd gezellig en gek op de zomer. Daarom past de verfrissende zomerse Aperol Spritz cocktail goed bij dit sterrenbeeld.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Pornstar Martini: Deze cocktail past helemaal bij de Leeuw. Ze zijn positief, uitgesproken en extravert. Een beetje aandacht kunnen Leeuwen wel gebruiken. Geef die Leeuwen maar een Pornstar Martini.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Margarita: De Maagd is perfectionistisch, gefocust en heeft graag alles overzichtelijk en op orde. Deze Mexicaanse cocktail past helemaal bij dit sterrenbeeld.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Tequila Sunrise: De Schorpioen houdt wel van een beetje balans, ze zijn slim en avontuurlijk. Het zijn charmante mensen en de Tequila Sunrise past helemaal bij dit sterrenbeeld.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Moscow Mule: Dan hebben we de Schorpioen, deze mensen willen alles weten. Ze houden wel van een beetje diepgang en je moet ze zeker niet onderschatten. Dit sterrenbeeld kan wel een Moscow Mule gebruiken.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Tot slot de Boogschutter, deze mensen zijn avontuurlijk en willen nieuwe spannende dingen uitproberen. Ze zijn pittig en charmant. De heerlijke cocktail Bloody Mary past wel bij het karakter van dit sterrenbeeld.

Bron: rumeg.nl