Kinderen met déze 3 sterrenbeelden hebben de ergste driftbuien

05.01.2023 10:26

Stampen, schreeuwen, gillen, krijsen, boos, kwaad: driftbuien van een peuter of kleuter zijn niet bepaald een pretje. Maar het ene kind heeft heftigere driftbuiten dan de ander.

En dat heeft weer alles te maken met het sterrenbeeld van je kind.

Deze sterrenbeelden zouden de ergste driftbuien hebben van allemaal:

  1. Schorpioen
    Schorpioenen hebben een sterke eigen wil en drijven graag hun zin door. Krijgen ze niet wat ze willen, dan is het heisa. Stampen. Mama stom. Papa stom. En dan kun je maar beter je kind even laten uitblazen. Want dat draakje dat dan naar boven komt, kun je maar beter even met rust laten. De boze bui gaat meestal vanzelf weer over.
  2. Weegschaal
    De Weegschaal weet goed wat-ie wil. Maar als ze hun zin niet krijgen, nou, dan is het huis te klein. Ze gooien graag met speelgoed en kunnen goed kattig doen naar andere mensen in het huishouden. Ze kibbelen en klagen en kunnen hier helaas uren in blijven hangen. Niet altijd natuurlijk, maar vooral als het niet loopt zoals ze in hun hoofd hebben dat het moet gaan. Geef niet altijd toe: regels zijn nodig om een Weegschaal-kind goed op te voeden.
  3. Waterman
    Een Waterman is zowel nieuwsgierig als onvoorspelbaar. Wees dus gewaarschuwd: de driftbuien zullen komen op momenten dat je het echt niet verwacht. Ze zijn ook dol op valse woorden en gemene acties. Natuurlijk zijn het lieve kindjes, maar oh oh, zodra ze boos zijn… Is het even oppassen. Je kunt je kind beter goed grenzen aangeven en dus handelen met beloningen, om zo het fijne gedrag wat meer naar de voorgrond te krijgen op de zware momenten.

Lees ook
Dit zijn de 9 meest opvallende eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen

Bron: Romper.com