Kletskousen: kinderen met deze 4 sterrenbeelden praten het meest

06.12.2022 13:34

Kinderen die maar blijven kwebbelen, heel gezellig. En soms… Word je er gillend gek van. 

Je zal in ieder geval geen last krijgen van saaie dagen in huis, zo is het dan ook wel weer. Hoe werkt de maan? Mama kijk. Papa niet thuis, opa oma ook slapen? Juf Lily lief. En ga zo maar door. Peuters en kleuters kunnen wel honderden vragen op een dag stellen.

Kletskousen

Deze 4 sterrenbeelden zijn de grootste kletskousen en weten van geen ophouden:

1. Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Is je kind een Waterman? Stil is het zelden. Ze zijn nieuwsgierig, enthousiast en vragen alles aan je wat in hen opkomt. Er zit geen stopknop op en de kinderen weten altijd veel feitjes en weetjes te vertellen. Soms kan je moeilijk tussen een Waterman komen, maar de gesprekken zijn altijd interessant. Ze zijn dol op leren en ontdekken.

2. Tweelingen (21 mei t/m 21 juni)

Het sterrenbeeld Tweelingen heeft ook altijd wel wat te vertellen. Communiceren kunnen ze als de beste en ze zijn enorm nieuwsgierig. Ze kwebbelen aan één stuk door over wat ze doen op een dag. Tweelingen kunnen moeilijk stilzitten en zijn altijd vrolijk. Tijdens het spelen stoppen ze overigens ook niet met praten.

3. Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

De Leeuw weet van geen ophouden en blijft maar doorkletsen. Ze kennen het woord introvert niet en zullen met iedereen het gesprek aangaan om een praatje te maken. Hoi buurman! Hoi juf! Ze zijn enorm sociaal en aanwezig, hierdoor willen ze altijd mensen om zich heen hebben. De Leeuw wil altijd in de spotlights staan en daar hoort een ware theatershow wel bij. Kijk naar mij, mama!

4. Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Last but not least, de Boogschutter. De Boogschutter is zo enthousiast, dat ze altijd uitgebreid kwebbelen. Ze zijn nooit uitgesproken: onder de douche praten ze nog steeds verder. Ze staan bekend om hun vriendelijkheid en eerlijkheid. Naast dat de Boogschutter een kletskous is, hebben ze veel kennis van alles. Ze willen graag geliefd worden en zijn heel sociaal aangelegd. Dat maakt dat ze altijd op zoek zijn naar iemand om mee te babbelen.

Bron: Flair