Uitkijken: vrouwen met deze 4 sterrenbeelden worden het snelst boos

01.09.2022 16:27

Heb jij altijd al een kort lontje gehad? Je wordt snel kwaad om de kleinste dingen, je bent vlug geïrriteerd, geprikkeld… Eigenlijk kun je gewoon weinig hebben. Misschien geloof je er niet in, maar dit ligt aan je sterrenbeeld.

Mensen met deze vier sterrenbeelden zullen zich herkennen in wat opvliegend gedrag: zij worden het snelst boos. Daar kunnen ze niets aan doen, het staat nu eenmaal in de sterren geschreven. Dus de volgende keer dat je ontploft, geef je sterrenbeeld lekker de schuld.

Want welke sterrenbeelden worden er nu het snelst boos?

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

De Kreeft is enorm gevoelig en heeft enorm veel emoties. Dit kan als gevolg hebben dat je alles opkropt, ondanks dat je dit niet bewust doet. De Kreeft onthoudt alles als het gaat om ruzies of conflicten. Kreeften willen veel liefde en streven naar een stabiele relatie die een fijn gevoel geeft. Naast dat ze graag liefde krijgen, geven ze ook veel liefde.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Een Schorpioen is zelf enorm trouw naar mensen waar ze veel om geven en ze zijn daarom ook opzoek naar mensen die trouw zijn. De Schorpioen is daarom heel kieskeurig met mensen. De Schorpioen is snel gekwetst en kan dan erg boos worden. Ze vergeven mensen dan ook niet zomaar. Schorpioenen kunnen soms ook mysterieus overkomen, ze kunnen lachen naar iedereen, maar diep van binnen toch verdrietig zijn.

Stier (21 april t/m 20 mei)

De Stier is heel betrouwbaar en gaat liever geen conflicten aan. De Stier heeft zo een sterk doorzettingsvermogen dat je een discussie niet snel gaat winnen, ze willen altijd gelijk hebben. Door de bezitterigheid van de Stier kunnen ze snel jaloers worden en snel uit wraak boos worden.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

De Leeuw is enorm koppig en kan dan ook snel boos worden. Bij de Leeuw moet alles gebeuren op hun eigen manier. Leeuwen kunnen dan ook heel dominant overkomen. Wel zal de Leeuw altijd loyaal en eerlijk blijven. Ze staan voor iedereen klaar, zolang je maar iets voor ze terug doet. De Leeuw is zo energiek, dat ze nooit moe zullen worden.

Bron: Flair