Dit zijn de 3 meest gewilde sterrenbeelden op datingapps

26.09.2022 12:37

Niet iedereen lukt het om iemand tegen het lijf te lopen tijdens een supermarktbezoek of in de kroeg. Met drie swipes naar links en rechts kun je zo de liefde van je leven ontmoeten.

Nooit geschoten is altijd mis, dus swipen maar. Of je een beetje scoort online? Dat staat in de sterren geschreven. Deze sterrenbeelden doen het het beste op de datingapps:

KREEFT (21 JUNI – 22 JULI)

Op nummer één staat de Kreeft door de zachte en lieve kant van dit sterrenbeeld, mensen voelen zich hier tot aangetrokken. De Kreeft heeft charismatische eigenschappen en heeft enorm veel passie. Kreeften willen er goed uitzien en zijn dan ook veel bezig met hun uiterlijk. Mensen voelen zich snel aangetrokken tot dit sterrenbeeld, ze staat natuurlijk niet voor niets op nummer één.

LEEUW (23 JULI – 22 AUGUSTUS)

De Leeuw doet het ook goed op datingapps en is erg populair, dit sterrenbeeld staat op nummer twee. Het vurige sterrenbeeld staat bekend op hun lieve, energie en sociale karakter. Ze zijn erg zelfverzekerd en hebben charmante eigenschappen, dit vinden de mensen zo interessant. Het blijkt dat de Leeuw en de Kreeft een perfect match zijn, dus pak je kans!

TWEELINGEN (21 MEI – 21 JUNI)

Naast het vuurteken en het waterteken, hebben we nu het luchtteken Tweelingen. Dit sterrenbeeld staat op nummer drie en is goed met woorden. Een gesprek met Tweelingen loopt altijd goed en soepel. Altijd fijn als het gesprek niet stil valt toch? Daarnaast hebben ze veel humor en staan ze hoog bekend om hun loyaliteit. Tweelingen zijn de meest makkelijke mensen in omgaan en het zal dan ook nooit saai worden.

Bron: libelle.nl