Deze sterrenbeelden voelen zich het slechtst in hun zwangerschap

21.09.2022 10:28

Niet elke zwangerschap is rozengeur en maneschijn. Welke sterrenbeelden voelen zich nou het slechtst in hun zwangerschap? En waar heb je dan last van?

Bereid je maar vast voor… Misselijk, moe, nergens zin in?

Welke sterrenbeelden voelen zich het slechtst in hun zwangerschap?

Deze sterrenbeelden zullen de zwangerschap het minst fijn ervaren en hebben de meeste zwangerschapskwaaltjes:

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbokken zullen niet aankomen tijdens de zwangerschap door hormonen. De zelfbeheersing is groot genoeg van de Steenbok en laat zich niet gek maken door allemaal lekkernijen. Steenbokken krijgen vooral last van de huid, denk maar aan vlekkerige uitslag, droge plekken, irritaties, heel vervelend allemaal.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Vergeleken met de Steenbok zullen de zwangerschapshormonen wel toeslaan bij de Kreeft. Je humeur gaat veranderen en je raakt vermoeid. Niemand zal dit gelukkig aan je merken door je jeugdige uitstraling. Wat wel fijn is tijdens de zwangerschap van Kreeften, is dat de vlinders weer helemaal aanwezig zijn, je voelt je weer helemaal verliefd.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De dominante Leeuw zal tijdens de zwangerschap nog dominanter worden. Dit toon je vooral aan je dierbare mensen, zoals je partner en je familie, maar ook bij de dokter als je een afspraak hebt. Verder krijg je haargroei op de plekken waar je het liever niet wilt, dit komt door de zwangerschapshormonen. Wat wel fijn is, is dat je haar op je hoofd meer gaat glimmen en voller wordt.

Boogschutter (22 november – 21 december)

De Boogschutters krijgen het het zwaarst te voorduren tijdens de zwangerschap en hebben meerdere zwangerschapskwaaltjes. Het enige waar je nog aan kan denken is eten, door de enorme eetlust die je zult ervaren. Gelukkig heeft de zwangerschap geen effect op je humeur, fijn hé. Boogschutters zullen gelukkig altijd blijven lachen.

Bron: oudersvannu.nl