Vrouwen met deze vier sterrenbeelden zijn de grootste perfectionisten

28.06.2022 09:57

Kun je er niet tegen als iets anders gaat zoals je had gehoopt? Voel je je rot als je jezelf teleurstelt, iets niet op tijd afkrijgt, of faalt? Dat ligt aan je sterrenbeeld, niet aan jou.

Als je alles tot in detail uitwerkt en alsnog niet tevreden bent met het eindresultaat, dan ben je een tikkeltje perfectionistisch. Heus niet erg, tenzij het doorslaat.

Want een beetje bezig zijn met hoe alles goed loopt en er goed uitziet, kan echt geen kwaad. Maar maak jezelf niet gek. Dat geldt met name voor deze 3 sterrenbeelden:

Maagd

De Maagd houdt er niet van als er iets niet klopt. Ze heeft een plaatje in haar hoofd waar dingen aan moeten voldoen. Haar uiterlijk, haar kinderen, de kleding die ze draagt, het werk dat ze doet… Ze houdt graag een mooi plaatje vast voor naar de buitenwereld toe. De Maagd maakt het zichzelf soms ook moeilijk, omdat ze dingen erg voor zichzelf houdt. Ze vraagt anderen nauwelijks om hulp.

Boogschutter

De Boogschutter is kritisch op zichzelf. Ze presteert nooit voldoende, ze kan altijd meer verdienen, slanker zijn, meer vrienden hebben en een leuker leven leiden. Ze legt de lat voor zichzelf te hoog, terwijl ze al hartstikke veel goed doet in haar leven. Als je moeder bent, probeer je je kinderen te laten passen in een perfect plaatje. Dat hebben kinderen niet echt nodig. Ze willen graag juist ontdekken wie zij zelf zijn. Laat ze lekker opgroeien en spelen, het komt allemaal vanzelf goed. Maak je niet zoveel zorgen om de meningen van anderen.

Steenbok

Je werkt hard, waardoor je al genoeg successen hebt behaald. Maar je slaat soms door in wat je van jezelf af moet krijgen op een dag. Je werkt daardoor soms te veel. Ook in het moederschap vraag je veel van jezelf. je kinderen mogen nooit zeuren of huilen, alles moet makkelijk lijken te. gaan. Maar dat gaat het gewoon niet altijd, en dat moet je leren accepteren.

Schorpioen

Ook de Schorpioen houdt een schone schijn hoog naar de buitenwereld toe. Ze is snel geraakt als ze kritiek krijgt en kan niet goed tegen tegenslagen. Ze vertrouwt haar vrienden ook niet snel, waardoor ze veel verschillende vriendschappen krijgt in haar leven. Ze is ambitieus, maar wil ook genieten van haar vrije tijd. Die combinatie maakt dat ze overal tekortschiet. Ze kan gestrest raken als ze niet alles doet wat ze van zichzelf moet doen, met name op het gebied van sport en gezond eten. Probeer het soms wat losser te laten en het mooiste te halen uit je dag.