Tantes met déze 3 sterrenbeelden passen het liefst op op hun neefjes en nichtjes

21.10.2022 11:30

Van mama mag je niet altijd alles, maar van tantes vaak wel. Maar wie zijn er dan de liefste tantes? Dit alles heeft dus te maken met je sterrenbeeld. 

Kinderen zijn vaak blij als hun tante komt oppassen. Tantes gaan overal heen met de kinderen, ze luisteren goed en tantes geven alle aandacht. Elk kind heeft behoefte aan een tante, vooral een tante die lief is.

Tantes met deze drie sterrenbeelden zijn de liefsten, die vaak komen oppassen of komen spelen met hun neefjes en nichtjes:

Waterman (21 januari – 18 februari)

De Waterman staat bekend om intelligentie en zijn vaak heel slim. Ze zijn grappig en vertellen verhalen zo uitgebreid mogelijk. Voor vragen kun je altijd terecht bij dit sterrenbeeld, want ze zijn er graag voor je en helpen ook graag. Met deze tantes heb je de grootste lol en hoor je de leukste en gekste verhalen. Je kunt alles vertellen tegen deze tantes en daar is geen schaamte voor nodig.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Wanneer jouw tante het sterrenbeeld Kreeft heeft, dan heb je geluk. Ze zijn enorm zorgzaam en lief. Ze hebben veel emoties en geven je daarom enorm veel liefde. Kreeften raken snel gehecht aan personen, en zijn het liefste gewoon lekker thuis met de kinderen of mensen van wie ze houden. Veiligheid vinden ze enorm belangrijk en daarom voelt iedereen zich op zijn of haar gemak bij dit sterrenbeeld. Aan deze tantes zul je enorm gehecht raken, en misschien zelfs zien als een tweede moeder.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen zijn echt enorm zelfverzekerd, maar daarentegen geven ze ook veel liefde. Ze vinden aandacht belangrijk, daarom geven ze dit ook graag aan andere. Ze zijn sociaal en je kan lekker met ze lachen. Ze gaan het liefste direct een spelletje met je spelen en houden je de hele dag bezig. Af en toe kunnen Leeuwen wel dollen met je, maar bij serieuze problemen staan ze altijd voor je klaar. Met een Leeuw als tante maak je echt alles mee.

Bron: vriendin.nl