Vrouwen met deze 3 sterrenbeelden hebben de meeste kans om zwanger te worden in 2023

31.12.2022 17:07

Als er een nieuw jaar begint is het voor veel vrouwen het begin van een nieuwe start, maar voor sommige vrouwen staat ook wat moois te wachten. Deze drie sterrenbeelden hebben namelijk de meeste kans om zwanger te worden in 2023. Wie weet was dit voor jou een langgekoesterde droom, die in 2023 ook echt zal uitkomen. 

Of wordt het toch niet helemaal jouw jaar, omdat je sterrenbeeld er niet bij staat?

Stier (21 april – 21 mei)

De Stier is enorm zelfverzekerd, waardoor ze ook weinig stress ervaren. Ze voelen zich altijd goed en vertrouwt in hun lichaam en dat is natuurlijk goed voor als je zwanger bent. Naast dat leven Stieren ook nog eens super gezond en ze zullen nooit hun dagelijkse dosis vitaminen vergeten. Gezond leven is ook erg belangrijk in de zwangerschap, dus dat is een goeie eigenschap. Naast dat zouden ze wel last kunnen krijgen van de veranderingen, dit omdat ze ook gevoelig zijn voor mood swings en die kunnen veel voorkomen tijdens de zwangerschap.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

De Leeuw is mega eigenwijs en denkt altijd maar dat een zwangerschap hen niet snel zal overkomen. Daarom is een zwangerschap ook vaak een verrassing voor dit sterrenbeeld, ze kunnen het ook bijna niet geloven. De Leeuw staat ook maar al te graag in het middelput om vervolgens ook nog iemand de les te leren. Verder heef dit sterrenbeeld toekomstplannen voor ogen en zodra ze zwanger zijn staan ze heel graag in de belangstelling. Niemand mag ook meedenken over de naam van het toekomstige kindje, de Leeuw kiest graag zelf de babynaam en vermijdt compromissen.

Maagd (24 augustus – 23 september)

De Maagd is altijd taakgericht, doelmatig en concreet. Dit sterrenbeeld heeft alle zaken altijd netjes op orde en ze zoeken alles tot op de bodem uit, hier zijn ze ook enorm goed in. Ze lopen graag voor op hun taken, want ze willen weten waar ze aan toe zijn. Verder leeft dit sterrenbeeld gezond, maar ze mogen wel minder kritisch naar zichzelf zijn. De Maagd mag dingen wel wat meer loslaten aangezien niet alles perfect hoeft te zijn in het leven, iedereen maakt wel eens fouten en dat is ook menselijk.

 

Bron: flair.nl