Vrouwen met deze 3 sterrenbeelden hebben de makkelijkste zwangerschappen

27.12.2022 16:31

Een zwangerschap verloopt voor de ene vrouw makkelijker dan voor de andere vrouw. Geen zwangerschap is hetzelfde, maar dat maak het ook zo bijzonder en magisch. Maar welke vrouwen hebben dan de makkelijkste zwangerschappen?

Als je moet geloven wat er in de sterren staat geschreven, dan ligt het aan je sterrenbeeld hoe je zwangerschap zal verlopen. Ben jij één van de gelukkige met de makkelijkste zwangerschappen?

Waterman (21 januari – 18 februari)

De Waterman heeft naast een makkelijke zwangerschap ook een mega relaxte zwangerschap. Dit sterrenbeeld is super onafhankelijk van anderen en die zwangerschap gaat ze dan ook enorm makkelijk af. Ze zullen ook rustig alleen naar de controles gaan en dat vinden ze geen enkel probleem. Sterker nog: ze vinden het zelfs heerlijk om alleen te gaan. Ze kunnen soms wel hun emoties inhouden, waardoor niet iedereen ziet hoe happy ze eigenlijk zijn. Dit sterrenbeeld maakt liever van binnen een vreugdedansje de hele zwangerschap door.

Ram (21 maart – 21 april)

Als iemand vol met vertrouwen de zwangerschap ingaat, dan is het wel de Ram. Ze hebben geen schaamte en voelen zich helemaal goed in hun eigen zwangere lichaam. Ze pronken dan ook graag met hun buik, omdat ze er zo trost op zijn. Dit sterrenbeeld is ook competitief ingesteld, ze willen graag in de schijnwerpers staan boven andere moeders. Ondanks dat kunnen ze het soms wel wat heftig vinden om zwanger te zijn, maar daar zijn ze wel eerlijk over. Klagen over alle pijntjes doen ze maar al te graag, maar hun zwangerschap is verder altijd relaxt en fijn.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Bij de Maagd verloopt de zwangerschap gewoon lekker soepel, omdat ze ook zo praktisch zijn. Alles gaat zoals het hoort en dat maak de zwangerschap zo makkelijk. Ze regelen alles goed en nemen graag de taakjes op zich. Naast dat leven ze nog ook nog eens hartstikke gezond in hun zwangerschap, ondanks dat ze dat altijd wel in zich hebben. De Maagd kan soms wel wat kritisch zijn op zichzelf en ze willen dan ook dat alles perfect verloopt. Dit mogen ze wel wat meer loslaten, want de Maagd doet het super in de zwangerschap.

 

Bron: sterrenbeelden.nu