Dit is het (afgezaagde) kerstliedje dat het beste bij je past volgens je sterrenbeeld

10.12.2022 16:38

De kerstdagen komen eraan en ook de kerstmuziek hoort daar natuurlijk bij. Diezelfde meezingers… We kunnen ze dromen. Maar ach, elk jaar toch wel weer knus en cozy. Welk kerstliedje past het best bij jou? 

Zet je kerstliedje vooral een tikkeltje harder deze decembermaand om er intens van te genieten. Dit is het kerstliedje dat past bij jouw volgens je sterrenbeeld:

Ram

De Ram heeft enthousiast zijn als karaktereigenschap en ze willen graag nieuwe dingen ontdekken. Een standaard traditioneel kerstliedje past zeker niet bij dit sterrenbeeld. Het liedje dat goed bij ze past is Shake Up Christmas van Train. Op dit nummer gaat de Ram helemaal los en ze worden er alleen maar enthousiaster en vrolijker van.

Stier

De Stier staat erom bekend dat ze enorm veel houden van kerst. De gezelligheid met familie en vrienden houden ze van, maar ook al het lekkere eten wat daarbij komt kijken. Dit sterrenbeeld kan gewoon nooit wachten tot het kerst is en was in augustus al aan het aftellen. Het nummer It’s The Most Beautiful Time Of The Year van Andy Williams past helemaal bij de Stier.

Tweelingen

De Tweelingen zijn enorm sociaal en zijn daarom graag met mensen om zich heen. De feestdagen brengen ze ook graag door met vrienden en familie. Dit sterrenbeeld zet dan ook graag de kerstmuziek aan en zingt dan keihard mee. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste nummers. Het liedje Santa Tell me van Ariana Grande past daarom goed bij dit sterrenbeeld. Het is namelijk de kerstklassieker van deze tijd.

Kreeft

De Kreeft houdt wel van wat quality time, maar tijdens de kerstdagen brengen ze ook graag door met hun geliefde. Dat betekent niet dat ze niet kunnen genieten van andere mensen om hun heen met kerst. Het liedje dat bij dit sterrenbeeld past is All I Want For Christmas van Mariah Carey.

Leeuw

De Leeuw is een echte flirt en besteed tijdens de feestdagen graag wat extra aandacht aan mensen om wie ze geven. Tijdens de decembermaand is de Leeuw ook een stuk toegankelijker en daarom komen ze misschien wel de ware tegen. Het liedje Santa Baby van Kylie Minogue past perfect bij dit sterrenbeeld.

Maagd

De Maagd kan de kerstdagen soms wat overweldigend vinden. Ze doen vaak alles een beetje last minut, maar met het kerstfeest pakken ze wel groots uit. Een mooi versierde kerstboom, veel lichtjes, allemaal lekker eten en wat niet kan ontbreken zijn de klassieke kerstnummers. Ze genieten met kerst binnen in huis en daarom pas het nummer Driving home for Christmas van Chris Rea’s bij dit sterrenbeeld.

Weegschaal

De Weegschaal staat te popelen als kerst voor de deur staat. Lekker samen zijn met de familie en kletsen over van alles en nog wat. Kerstfilms kijken, spelletjes spelen en samen genieten doet dit sterrenbeeld het liefst met de kerstdagen. Daarom past het vrolijke nummer Jingle Bell Rock van Bobby Helms bij de Weegschaal.

Schorpioen

De Schorpioen kan nogal snel emotioneel worden tijdens de kerstdagen door allerlei gevoelens. Ze gaan rond de decembermaand stil staan bij alles van afgelopen jaar. dat zijn ook de minder leuke dingen. Ze brullen graag mee met het liedje Last Christmas van Wham en dit nummer past ook bij dit sterrenbeeld. Misschien niet het meest vrolijke nummer, maar de Schorpioen kan er toch van genieten.

Boogschutter

De Boogschutter kan wat pittig en vurig overkomen naar anderen. Maar ze doen er alles aan om de kerstsfeer tot leven te brengen. Ze zijn altijd enthousiast over de kerst en verheugen zich er al maanden op. Voor dit sterrenbeeld mag het elke dag wel kerst zijn en daarom past het nummer Why Couldn’t It Be Christmas Everyday van Bianco Ryan perfect bij de Boogschutter.

Steenbok

De Steenbok houdt van de feestdagen en vooral nadat ze een jaar keihard hebben gewerkt. De kerstversieringen vinden ze leuk, maar vrienden en familie zijn het allerbelangrijkst. Het is voor de Steenbok het moment om alles even los te laten. Het liedje Rockin’ Around the Christmas Tree van Brenda Lee helpt dit sterrenbeeld in de kerststemming te komen en past bij de Steenbok.

Waterman

De Waterman is een echte kerstliefhebber. Ze geven graag cadeautjes aan hun dierbare tijdens de kerstdagen om een blijvende indruk achter te laten. Ook luisteren ze maar al te graag naar kerstliedjes, maar wel de meest nieuwe nummers. Baby It’s Cold Outside van Sia past daarom perfect bij dit sterrenbeeld, want het liedje is vrij recent pas uitgebracht.

Vissen

Vissen zijn altijd veel bezig met het kerst en hebben de grootste dromen en fantasieën. Ze zijn altijd druk bezig met het opstellen van hun verlanglijstje, maar elke jaar is dit weer een groot struikelblok. Dat is ook de reden dat het liedje My Only Wish (This Year) van Britney Spears zo goed past bij dit sterrenbeeld.

 

Bron: flair.nl