December wordt een topmaand voor deze 2 sterrenbeelden

02.12.2022 13:17

De decembermaand is weer begonnen, dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan. De leukste maand van het jaar, genieten van cadeautjes, allerlei kerstmarkten, glühwein, schaatsen en noem het maar op. Ben jij zo’n fan van deze maand? Dan komt dat waarschijnlijk door je sterrenbeeld. Ben jij één van de sterrenbeelden?

December vliegt altijd voorbij, omdat het vol met gezelligheid en liefde zit. Maar voor sommige mensen is het ook een stressmaand, want er komt meer bij de feestdagen kijken dan je vaak denkt. Toch zijn er twee sterrenbeelden die een topmaand tegemoet gaan.

Maagd

De Maagd moet vanaf nu het meeste uit de maand gaan halen. Dit sterrenbeeld wordt omringd door positiviteit en niks zal de Maagd in de weg komen te staan. Alle taken zal dit sterrenbeeld op tijd afkrijgen en stress ervaren ze niet in deze maand. Ze hebben namelijk alles netjes en goed gepland en ze zullen zich hier ook aan houden. Alles verloopt daardoor gewoon enorm soepel. De hele decembermaand zal de Maagd ook verwend worden, maar dit is ook zeker verdiend. Het wordt nog even genieten van decembermaand, want voor je het weet staat 2023 alweer voor de deur. ‘Times flies when you’re having fun’.

Boogschutter

De Boogschutter verandert altijd helemaal aan het einde van het jaar tot een positief mens. Het verlangen naar de december is in de zomer ook eigenlijk al begonnen, want ze kunnen niet wachten tot de maand vol met gezelligheid. Na al het harde werken afgelopen maanden verdiend dit sterrenbeeld ook wel een topmaand vol liefde. Er staat misschien zelfs een nieuwe baan te wachten voor de Boogschutter, en wie weet nog veel meer. De Boogschutter staat allerlei verrassingen te wachten. Het is een maand vol passie, liefde en uitdagingen. Maar naast dat, veranderen ze ook in de slaapkamer tot de grootste minaar in bed en barst het ook nog eens van de romantiek.

 

Bron: freundin.de