Deze 3 sterrenbeelden kunnen niet wachten tot het Kerstmis is

10.11.2022 09:23

Voor sommige mensen kan kerst niet vroeg genoeg beginnen. Het samen zijn, kerstverlichting, warme chocolademelk en superveel lekker eten. Deze mensen gaan het liefst nu ook al de kerstboom optuigen met de verzameling van hun superluxe kerstballen. 

Dit zijn de sterrenbeelden die zich nu al verheugen op Kerstmis en niet meer kunnen wachten.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De Weegschaal is een echte kerstliefhebber, maar wel het sterrenbeeld die veel last krijgt van kerststress. Allemaal vragen die rondspelen in het hoofd van de Weegschaal. Wat ga ik koken voor het kerstdiner? Wie en hoeveel mensen nodig ik uit? En nog veel meer vragen die zorgen voor kerststress. Verder vinden ze alles rondom kerst geweldig en pakken dan ook groot uit met het huis versieren. Waarschijnlijk beginnen ze hier in november al mee, zodat ze vroeg kunnen genieten van een gezellige sfeer. Naast dat vinden ze het ook fijn om samen te zijn met de familie en zullen dan ook het gelukkigst zijn van iedereen in deze tijd van het jaar. Het liefst rekken ze die feestdagen lekker lang uit met een derde kerstdag, en een vierde…

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De Kreeft is nu vanaf november al helemaal bezig met kerst, omdat ze gewoon echt niet kunnen wachten. Ze verheugen zich al op het samenzijn met vrienden en familie, want dat vinden ze het belangrijkst met deze feestdag. Ze heeft ook al wat lampjes in huis opgehangen voor de sfeer. Met de Kreeft zul je urenlang aan het kerstdiner zitten, hier kijken ze enorm naar uit. Ze sloven zich graag uit in de keuken en pakken dan ook groots uit met een 4-gangenmenu. Je zult in ieder geval heerlijk eten met dit sterrenbeeld, want het zal tot in de puntjes verzorgd zijn, net als de kerstboom.

Stier (21 april – 21 mei)

Bij de Stier hangt de kerstverlichting al buiten in de tuin en binnen in het huis. Ze kunnen dan ook niet genoeg verlichting hebben en gaan er helemaal in los, alle soorten en kleurtjes verlichting worden uit de kast getrokken. Ook met alle andere kerstversiering pakken ze groots uit, want dat vinden ze gezellig en geeft een fijne sfeer. Ze zijn deze maand ook al begonnen aan de kerstfilms op Netflix. Het liefst houden ze dan ook een kerstmarathon met hun dierbare. Wel onder het genot van lekker eten en misschien wel een lekker wijntje.

Bron: amayzine.com