Deze 4 sterrenbeelden zijn waarschijnlijk de aanstichters van ruzie tijdens de feestdagen

03.11.2022 14:36

De feestdagen zijn weer in zicht: de tijd van het samenzijn en van gezelligheid. Maar ja, soms pakt het anders uit dan je zou willen. De kersttijd is ook de periode bij uitstek waarin er in families wordt gekibbeld, geruzied en gebekvecht. 

Er zijn vier sterrenbeelden die ruzie aanstichten tijdens de feestdagen.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Met de Waterman zou je niet zomaar een ruzie of discussie moeten krijgen, want ze kunnen er eigenlijk niet zo goed tegen. Maar wanneer er iemand begint over nieuws van langere tijd geleden, zal de Waterman hier recht tegen ingaan. Ze zijn gewoon een tik eigenwijs. Dit sterrenbeeld zoekt de ruzie niet bewust op, maar wil de problemen naar boven krijgen om ze vervolgens weer op te lossen. Met de Waterman aan tafel tijdens het kerstdiner, kun je beter praten over de leuke en gezellige dingen van het leven in plaats van te bakkeleien over dingen uit het verleden.

Ram (21 maart – 20 april)

De Ram is een vuurteken en dat zegt eigenlijk al genoeg. Ze maken graag grapjes, maar kunnen soms pittig zijn. Ze zullen degene zijn die als eerst een discussie aanvuren, want ze kibbelen graag over serieuze zaken. Ze zijn het zonder enig probleem met iedereen oneens. Als je een discussie met ze aangaat tijdens het kerstdiner, zal de Ram dit altijd winnen. Ze geven hun ongelijk nooit toe. Een goed glas wijn en een beetje vrolijke kerstmuziek kan eventueel wonderen doen om de avond te redden.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw kan goed ruzie maken. Ze zijn dol op discussies en drama en gaan graag een conflict aan. Ze steken hun mening niet onder stoelen of banken. Je moet ze zeker niet kwetsen tijdens de kerstperiode, want dan wordt het niet meer zo gezellig aan tafel. De grens opzoeken zijn ze goed in, dus bereid je maar vast voor op kerst met de Leeuw. Let op je woorden en op wat je doet.

Maagd (24 augustus – 23 september)

De Maagd staat bekend om perfectionistisch zijn. Ze zullen bij een kerstdiner nooit verschijnen zonder cadeautje of kleinigheidje. Het gaat om het idee, dus een bos bloemen of iets lekkers is al genoeg. Wanneer de ander niet zo lief is geweest om iets mee te nemen, zal de Maagd een intern conflict aangaan. Ze zullen je een schuldgevoel aanpraten of juist achter je rug om een beetje roddelen. De Maagd is gevoelig en let op de kleine dingen en vooral op wat je zegt, dus pas op je woorden.

Bron: libelle.nl