Vrouwen met deze 3 sterrenbeelden hebben (helaas) de lastigste schoonmoeders

11.12.2022 09:17

Je moet het maar treffen met je schoonmoeder, je hebt ze ook niet voor het kiezen. Er zijn dan ook vrouwen die het niet helemaal getroffen hebben met hun schoonmoeder, sommige kunnen wat lastig zijn. Vaak is alles lief en goedbedoeld, maar kan het als lastig worden ervaren. Welke vrouwen hebben dan de lastigste schoonmoeders

Neem dit wel een beetje met een korreltje zout, want niet al deze sterrenbeelden hebben natuurlijk een lastige schoonmoeder. De vrouwen met deze 3 sterrenbeelden hebben (helaas) toch de lastigste schoonmoeders.

Ram (21 maart – 20 april)

De Ram moeder heeft een schoonmoeder die niet door heeft dat haar zoon ondertussen een volwassen man is geworden met een compleet eigen leven. Ze bemoeit zich met alles en jullie zullen vaak gebeld worden met de vraag of je wel genoeg vitamines eet en of het huis wel schoon en opgeruimd genoeg is. Als ze de sleutel heeft van jullie huis, zou het kunnen zijn dat je samen met je partner thuis komt en ineens de keuken anders is ingericht. Of jullie beddengoed hangt ineens buiten te luchten en er zijn wasjes gedraaid. Alles is met de goede intentie, maar deze schoonmoeder moet accepteren dat jullie een privé leven hebben en geen hulp nodig hebben.

Maagd (24 augustus – 23 september)

De Maagd moeder heeft een schoonmoeder die zich bemoeit met van alles en nog wat. Zoals de opvoeding van jullie kinderen, hoe je dat moet doen en aanpakken. Ze vertelt zelfs hoe je je huis moet inrichten, naar welk land jullie het best op vakantie kunnen gaan en wat je die dag moet gaan eten. Maar soms gaat de schoonmoeder zo ver door dat ze gewoon enorm lastig worden. Je hebt tenslotte niet altijd de mening nodig van je schoonmoeder. Ondanks dat alles goed en lief bedoeld is, ziet ze gewoon niet dat je het lastig en een beetje vervelend vindt.

Steenbok (22 december – 20 januari)

De Steenbok moeder heeft een schoonmoeder die de plek wil innemen van je eigen moeder. De Steenbok wilt eigenlijk dat ze als je moeder voelt en dat je dat ook zo ziet. Ze behandeld je tenslotte ook als haar eigen dochter en zelfs beste vriendin. Als er iets aan de hand is, dan hoopt ze als eerst gebeld te worden. Natuurlijk is je schoonmoeder niet altijd de persoon die de plek kan inpakken van je eigen oorspronkelijke moeder. Hierdoor zal ze zich gekwetst voelen en beledigd zijn. Ze bedoeld alles enorm lief en het is fijn dat je zo gezien wordt. Maar het kan enorm lastig zijn om hiermee om te gaan.

Bron: moeders.nu