Deze 3 sterrenbeelden hebben een grote hekel aan de winter

02.01.2023 10:08

Statisch haar, droge huid, lage weerstand, vrieskou: niet iedereen houdt van de winter. Deze mensen brengen dit seizoen dan ook het liefst door onder een wollen dekentje voor de warme kachel. Herken jij jezelf en ben je echt geen fan van de winter? Dan kan dit komen door je sterrenbeeld. 

Deze drie sterrenbeelden hebben een grote hekel aan de winter. Ben jij één van deze sterrenbeelden?

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De Kreeft heeft een allergie voor de winter en ze zitten vanaf die periode niet lekker in hun vel. Ze hebben niks met de kou en vinden het verschrikkelijk, dit sterrenbeeld is gewoon niet voor de winter gemaakt. Het lichaam van de Kreeft blokkeert wanneer de winterdagen begonnen zijn en ze  hopen dat het maar weer snel voorbij is. Al dat gesnotter van iedereen maakt ze alleen maar chagrijniger. De Kreeft hoopt daarom altijd dat de winter maar weer snel voorbij is.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw kan nooit wachten tot de zomer, dan hebben ze ook de meeste energie en zijn ze alleen maar buiten te vinden. De winter slaan ze het liefst over, want zodra die begonnen is zijn ze niet meer te genieten. Ze hebben nergens zin in en nemen het liefst gewoon een winterslaap. Dit sterrenbeeld telt af naar de zomer, want dan staan ze weer het vrolijkst in hun leven.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Dat de Steenbok een hekel heeft aan de winter zou je niet verwachten, want die is tenslotte midden in de winter geboren. Toch hebben ze een hekel aan de winter en hun verjaardag maakt het er niet beter op. Dit sterrenbeeld houdt niet van de kou en trekt het liefste de dikste wollen trui uit de kast en ploft met een dekentje neer op de bank. Ze kunnen niet wachten tot ze weer op een zonvakantie gaan en fantaseren hier graag over.

 

Bron: flair.nl