Moeders met deze 4 sterrenbeelden hebben een bloedhekel aan opruimen

07.12.2022 14:13

Er zijn moeders die een bloedhekel hebben aan opruimen en zijn daarom ook meestal het slordigst. Helaas is opruimen niet voor iedereen weggelegd. Een dagje het huis aan kant maken en opruimen laten deze moeders liever aan een ander over. Maar eigenlijk komt dit door je sterrenbeeld.

Heb jij ook z’n bloedhekel aan opruimen? Kijk dan snel verder of ook jouw sterrenbeeld in het lijstje staat.

Stier (21 april – 21 mei)

De Stier staat erom bekend dat ze helemaal niet kunnen tegen rommel in huis, waardoor het vaak ook chaotisch wordt. Maar toch heeft dit sterrenbeeld wel een bloedhekel aan opruimen en schoonmaken. Maar als ze er alleen al over nadenken worden ze chagrijnig en geïrriteerd. Opruimen is gewoon niet weggelegd voor de Stier en ze doen het liever niet.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

De Weegschaal heeft echt een grote hekel aan opruimen. Ze doen er alles aan om het te vermijden en het is daarom ook vaak een troep in huis. Al het speelgoed van de kinderen slingert ook rond in huis. Als je iets kwijt bent kun je het nog moeilijk vinden. Dit sterrenbeeld mag wel wat netter zijn en meer gestructureerd, maar het hoort gewoon bij de Weegschaal.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Een Schorpioen houdt niet van stress en zal er ook alles aan doen om dit te vermijden. Dingen zoals opruimen, schoonmaken en andere taakjes heeft geen prioriteit voor dit sterrenbeeld. Dit levert veel stress voor ze op. Ze zullen dit dan ook echt uitstellen tot het allerlaatste moment. De Schorpioen laat liever iemand anders het huis opruimen, omdat ze er zo’n hekel aan hebben. Dat de knuffels van de kinderen overal in huis liggen maakt de Schorpioen eigenlijk helemaal niks uit.

Boogschutter (23 november – 22 december)

Een Boogschutter is altijd te druk bezig met andere dingen, want ze zijn enorm avontuurlijk. Hierdoor schiet het opruimen er vaak bij in, maar naast dat hebben ze er ook een hekel aan. Dit sterrenbeeld irriteert zich ook niet als het een zooitje is in huis, waardoor het niet veel uitmaakt of het wel of niet opgeruimd is. Ze kunnen gerust een maand lang niet opruimen en vinden het prima om zo te leven.

Bron: mediumchat.nl