Oma’s met deze 3 sterrenbeelden passen het liefst op hun kleinkinderen

02.12.2022 08:52

De meeste oma’s passen graag op hun kleinkinderen. Toch springen er een aantal tussen uit als je de astrologie moet geloven. Ze willen dat hun kleinkind niks tekort komt en verwennen ze dan ook maar al te graag. Je kinderen zijn daarom ook altijd blij als je moeder komt oppassen.

Oma’s zijn tenslotte ook een stuk minder streng en dat vinden de kinderen zo fijn om hun oma.

Deze 3 sterrenbeelden passen het liefst op hun kleinkinderen:

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Als je moeder het sterrenbeeld Kreeft heeft, dan past ze graag op je kinderen. Dit sterrenbeeld staat bekend om de karaktereigenschappen zorgzaam en beschermend. Tijdens het oppassen legt de Kreeft de kinderen helemaal in de watten. Ze willen hun kleinkinderen gelukkig zien, want dan zijn ze het zelf ook. Dat is ook de reden dat ze zo graag willen oppassen. Kreeften luisteren graag naar hun kleinkinderen en daardoor krijgen ze een enorm goede band samen. Kinderen willen niks liever dan dat oma komt oppassen.

Weegschaal (23 september – 21 oktober)

Als de Weegschaal komt oppassen komen ze altijd meteen aan met de leukste cadeautjes voor hun kleinkinderen. Van skeelers, tot schoenen, tot speelgoed en knuffels. Ze houden van verwennen en daarom passen ze graag op hun kleinkinderen. De kinderen weten ook precies wat ze aan hun oma hebben, want naast al die verwennerij geven ze ook ontzettend veel liefde en aandacht. Het is altijd gezellig en grappig met dit sterrenbeeld. Soms is de valkuil wel dat Weegschalen geen nee kunnen zeggen, waardoor het soms iets te gezellig kan worden.

Leeuw (22 juli – 23 augustus)

De Leeuw hecht veel waarde aan normen en waarden en proberen dut ook over te brengen aan hun kleinkinderen. Ze zorgen ervoor dat de kinderen leren om altijd eerlijk en respectvol te zijn naar anderen. Hierdoor wil de Leeuw graag oppassen, zodat ze ook wat kunnen bijdragen aan de opvoeding. Soms kan dit sterrenbeeld wel wat gul zijn, maar dat vinden de kinderen juist zo leuk aan oma. Je zal wel moeten oppassen dat je moeder niet te veel toelaat bij je kinderen en daardoor ook enorm verwend worden. Ze geniet van de kleine momenten met haar kleinkinderen, ze herbeleeft de jeugd van haar eigen kinderen.

Bron: margriet.nl