Mannen met deze 4 sterrenbeelden zijn de coolste en liefste ooms

24.11.2022 17:27

Zo fijn als je een broer of zwager hebt die dol is op jouw kinderen. Elke oom is natuurlijk leuk, maar welke zijn dan de liefste en ook nog eens coolste ooms? 

Vissen (20 februari – 20 maart)

De Vis is een heel geduldige en beschermde oom. Wat er ook gebeurt, dit sterrenbeeld blijft altijd kalm en daar hebben je kinderen soms ook behoefte aan. Op de Vis kun je altijd rekenen, ze geven onvoorwaardelijke liefde en steun aan hun neefje of nichtje. Een beetje dollen en gek doen houden ze ook wel van, zolang zijn neefje of nichtje maar gelukkig is. Als je iemand kan vertrouwen is het ook dit sterrenbeeld, ze zullen altijd geduldig naar je luisteren. Maar naast alle liefde kun je ook veel lol hebben met deze oom en is het altijd gezellig. Spelen, optillen, dansen: het kan niet op.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Als de Kreeft iets belangrijk vindt, dan is het familie. Ze zullen veel waarde hechten aan hun neefje of nichtje en zijn soms zelfs een tikkeltje te lief voor ze. Dit sterrenbeeld kan nooit lang boos blijven, maar hecht wel veel aan normen en waarde. De Kreeft kan ook heel gevoelig zijn, maar ze laten daardoor wel zien hoe belangrijk zijn neefje of nichtje voor hem is. Dit sterrenbeeld vertelt ook altijd de leukste en grappigste verhalen aan hun neefje of nichtje en ze passen graag op.

Stier (21 april – 21 mei)

De Stier kan heel erg koppig zijn, maar dat betekent niet dat ze dat ook zijn in de opvoeding.Dit sterrenbeeld is juist heel beschermend naar anderen toe. Stieren kunnen echt wel heel lief zijn, want als zijn neefje of nichtje iets heeft behaald of iets goeds heeft gedaan, dan zal hij enorm trots zijn en dit ook iedereen laten weten. Dit sterrenbeeld verwent hun neefje of nichtje soms ook net wat te veel, maar dat is goed bedoeld. Een Stier heeft een hard van goud en neefjes en nichtjes betekenen naast zijn eigen kinderen alles voor hem. Hij speelt ook graag met hun neefje of nichtje en dan is het altijd lachen, gieren en brullen.

Boogschutter (23 november – 22 december)

De Boogschutter is een coole oom die wel van grapjes maken houdt. Ze gaan graag op pad met hun neefje of nichtje en zijn heel avontuurlijk. Dit sterrenbeeld is enorm lief en helpt hun neefje of nichtje om hun droom achterna te gaan. Ze zullen ook heel beschermend zijn, maar ontdekken ook graag de wereld. Dit sterrenbeeld is ook altijd positief en vrolijk en dat kunnen kinderen wel gebruiken. Een dag met dit sterrenbeeld is nooit saai en zul je ook niet snel vergeten.

Bron: vriendin.nl