Kylie Jenner heeft na 9 maanden nieuwe naam voor haar zoon Wolf: ‘Past niet bij hem’

25.11.2022 11:12

Ach, sommige dingen kunnen ook alleen gebeuren in de wereld van de Kardashians. Kylie Jenner is er maar niet over uit hoe haar zoon zal heten.

Kylie Jenner (25) wil de naam van haar zoontje nog altijd niet delen met de rest van de wereld. In de seizoensfinale van de realityserie ‘The Kardashians’, zegt de realityster dat ze al wel een naam voor haar zoon heeft bedacht.

Zo moeilijk

Het is dus niet Wolf. Wolf werd op 2 februari dit jaar geboren, maar Kylie en de vader van het jongetje, Travis, vinden de naam niet bij hem passen. Ze maakt er een mooie cliffhanger van in hun realityshow:  “De naam van mijn baby is nog steeds Wolf. Ik laat het jullie weten als ik het verander”, zei Kylie tegen de kijkers van haar programma. “Misschien vertel ik het jullie in het volgende seizoen.” ‘Wolf stond nooit op onze lijst, het was eigenlijk een suggestie van Khloé en ik vond het leuk, maar het voelde niet als hem’, legt ze uit. ‘Een kind een naam geven is het moeilijkste in de wereld’, voegt zus Kim Kardashian toe.

Kylie heeft samen met Travis ook een dochter, de 4-jarige Stormi Webster.