Deze 4 sterrenbeelden zijn de meest makkelijke en gulle ouders

22.11.2022 10:43

Alle ouders zijn enthousiast als het om hun kinderen gaat, maar toch springen er aan paar tussen uit. Ze doen er alles aan om het de kinderen naar hun zin te maken en zijn dan ook liever niet te streng. Ook dit heeft weer te maken met je sterrenbeeld, als je de astrologie moet geloven.

Deze vier sterrenbeelden zijn de meest enthousiaste, gulle en extravagante ouders.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Dit sterrenbeeld wil niet te streng zijn voor hun kinderen, waarschijnlijk omdat ze zelf vroeger al strenge opvoeding hebben gehad met strenge regels. De Waterman doet alles om de kinderen blij te maken en geld speelt hier zeker geen rol bij. Een cadeautje die de kinderen graag willen, maar eigenlijk net te duur is. Het maakt allemaal niet uit en geeft het cadeautje toch met liefde. Nee zeggen staat niet in het woordenboek bij dit sterrenbeeld.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen laten zich enorm leiden door emoties en dat merk je ook in de opvoeding. Als de kinderen iets maken wat niet kan, zul je ze snel vergeven. Het gesprek erover aangaan vindt dit sterrenbeeld al vervelend en naar genoeg. Vissen zijn ook nog eens overenthousiaste mensen, waardoor gesprekken met de kinderen dramatisch kunnen worden. Dit sterrenbeeld is nou eenmaal intens liefdevol en emotioneel.

Stier (21 april – 21 mei)

De Stier lijkt van buiten een hard persoon door het pittige uiterlijk, maar dit sterrenbeeld kan ook compleet veranderen. Ze kunnen hun emoties beloop laten. Verder hebben ze alles over voor hun kinderen en worden gul. Dit sterrenbeeld verwend hun kinderen met van alles en nog wat en geeft graag cadeautjes om ze op t vrolijken. Je kinderen vrolijk en blij zien is wat Stieren willen en hebben daar dan ook alles voor over.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Tot slot hebben we nog de Maagd, dit sterrenbeeld is altijd druk met andere dingen. Maar ondanks dat houden ze wel van hun kinderen, ook al is dit niet altijd te zien. Omdat dit sterrenbeeld zich er schuldig over voelt, gaan ze hun kinderen verwennen om te compenseren. De Maagd koopt allemaal cadeautjes om de kinderen op te vrolijken en ze hopen op die manier zichzelf geliefd te maken. Naast dat hoop dit sterrenbeeld dat hun kinderen alsnog naar ze zullen opkijken.

Bron: margriet.nl