Moeders met deze 3 sterrenbeelden kunnen naar andere moeders toe kattig uit de hoek komen

17.11.2022 15:37

Ben jij de moeder die kattig doet naar andere moeders op het schoolplein? Of ben jij de moeder die thuis wel eens een snauw geeft of onaardig doet tegen je partner of kind? Dit karaktertrekje komt door je sterrenbeeld.

Je kunt er zelf weinig aandoen, als je de astrologie moet geloven. De moeders met deze 3 sterrenbeelden kunnen naar andere moeders toe kattig uit de hoek komen:

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

De Maagd kan heel rustig en bescheiden zijn. Hierdoor wordt de Maagd niet zo snel enthousiast en vinden ze veel dingen ook niet leuk om te doen. Hierdoor komt dit sterrenbeeld vaak negatief en pessimistisch over. Ze geven andere moeder snel kritiek en ze komen daardoor heel kattig uit de hoek. Dit sterrenbeeld bedoelt het niet zo, maar toch zien anderen het wel als kattig. Gelukkig is kan de Maagd iedereen wel snel weer opvrolijken en kan het ook enorm gezellig zijn met dit sterrenbeeld.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

De Schorpioen kan niet veel hebben van andere moeders, maar ze kunnen zelf ook heftig en intens zijn. Als dit sterrenbeeld iets niet aanstaat, zijn ze meteen gekwetst. Ze kunnen ook meningen van anderen niet accepteren, waardoor er wel eens iets gemeens uit de mond kan floepen. Ondanks dat ze kattig overkomen, zijn ze wel enorm gevoelig en kunnen snel gekwetst zijn. Dit zullen ze niet snel laten zien aan anderen en kroppen ze op. Gelukkig heeft die sterrenbeeld wel veel daadkracht en dat is een goede eigenschap.

Steenbok (22 december t/m 20 januari)

De Steenbok heeft snel stemmingswisselingen, waardoor hun humeur snel kan omslaan in niet veel goeds. Ze kunnen dan snel kattig uit de hoek komen, vooral voor anderen. Soms weet je gewoon niet hoe je moet omgaan met dit sterrenbeeld. De Steenboek kan snel een oordeel hebben, vooral naar hoe andere moeders iets doen of aanpakken. Hierdoor komen ze kattig over en zullen anderen sneller afstand nemen. Wat wel fijn is, is dat je dit sterrenbeeld goed kunt vertrouwen als je iets in vertrouwen aan ze vertelt.

Bron: margriet.nl