Dit zijn de 6 gevoeligste sterrenbeelden die er bestaan

16.12.2022 12:55

De ene persoon huilt dagelijks, de ander maar eens per jaar. Maar ben jij vaak de ‘cry baby’ die emotioneel en gevoelig is zonder te weten waarom? Dan kan dit komen door je sterrenbeeld. Totaal niet erg, maar nu weet je wel waar het vandaan komt.

Voortaan kan je je sterrenbeeld de schuld geven bij een huilsessie. Tenminste, als je één van deze sterrenbeelden hebt:

Waterman (21 januari – 18 februari)

De Waterman heeft een extreem lief karakter, maar is ook empathisch. Ze besteden liever tijd aan emoties van een ander om zichzelf beter te laten voelen. Wanneer een ander de empathie niet waardeert, kan de Waterman nogal boos worden en kan het voor onbegrip zorgen. Maak de Waterman niet boos!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Dit sterrenbeeld is extreem empathisch en kan zich vaak laten meeslepen in de emoties en gevoelens van anderen. Ze willen anderen graag helpen, maar Vissen moet zichzelf niet wegcijferen daardoor. Ondanks dat het niet bewust is, gaat het wel een soort van automatisch.

Stier (21 april – 21 mei)

De Stier is ook een sterrenbeeld wat niet gevoelig lijkt, maar ze zijn dit zeker wel. Ze staan klaar voor iedereen en helpen anderen graag. Ze zijn enorm empathisch en gevoelig voor emoties van anderen. De Stier is daarentegen de persoon die je graag als vriendin wil, omdat ze zo goed zijn voor anderen.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Tweelingen kunnen zich nog wel eens afzonderen. Ze zijn niet egoïstisch, maar ze trekken zich veel aan van de pijn en verdriet van een ander. Als je hulp nodig hebt, zal dit sterrenbeeld wel meteen voor je klaarstaan. Maar ze moeten wel opletten dat ze niet verdrinken in andermans emoties, wat ze zijn nou eenmaal het gevoeligst voor emoties van anderen.

Maagd (24 augustus – 23 september)

De Maagd laat emoties niet graag zien aan andere mensen, maar vanbinnen zijn ze ontzettend gevoelig. Dit sterrenbeeld bouwt een soort muur om zich heen om de gevoeligste kant te verbergen. Ze willen ook liever niet gekwetst worden en dat is de reden dat ze de buitenwereld niks laten zien.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

De Schorpioen wordt niet snel gezien als gevoelig, maar dit zijn ze wel degelijk. Dit sterrenbeeld heeft hele heftige gevoelens en is heel sensitief. Ze kunnen anderen ook goed aanvoelen, maar geven het zelf niet snel bloot. Alleen als ze je vertrouwen heb je een kans dat je de Schorpioen emotioneel en gevoelig te zien komt.

 

Bron: libelle.nl