Dit wordt volgens je sterrenbeeld jouw geluksdag in 2023

01.01.2023 11:57

Het jaar 2022 is bijna voorbij en dat betekent dat er weer een nieuw jaar aan onze voeten ligt. Maar naar welke dag moet je volgend jaar uitkijken? Altijd leuk om te weten wat je geluksdag gaat worden in 2023, dan heb je vast iets om naar uit te kijken als je de sterren moet geloven.

Dit wordt je geluksdag in 2023 volgens je sterrenbeeld.

Ram

Als jouw sterrenbeeld Ram is, dan wordt volgend jaar jouw geluksdag 16 mei. Er zullen grote veranderingen voor je plaatsvinden, waar je heel blij mee gaat zijn. Vooral het zelfbeeld zal gaan veranderen, waar je eigenlijk nog heel onzeker over was. Daarom ga je in 2023 veel aandacht besteden aan je eigenwaarde. Heb je dit jaar een investering gedaan? Dan staat er op 16 mei een financiële boost te wachten. Altijd fijn, toch?

Stier

De geluksdag van dit sterrenbeeld zal plaatsvinden op 12 april. Vanaf dan zul je eens goed losgeschud worden, dit geeft je dan ook een gevoel van ontlading en vrede. De Stier is niet echt praktisch ingesteld, maar vanaf 12 april zul je meer loslaten waardoor je veel meer energie gaat krijgen. Dit allemaal zal weer positieve gevolgen hebben op je carrière.

Tweelingen

De Tweelingen mogen uitkijken naar 17 januari en die dag is eigenlijk al heel snel in het nieuwe jaar. Eindelijk ga je alle stress en uitputting loslaten die je het afgelopen jaar ervaren hebt. Je hebt soms wat moeite gehad met keuzes maken, maar dat kwam door een aantal tegenslagen in 2022. Maar vanaf 17 januari is alles weer goed, weet je wat je nou eindelijk echt wilt en ben je niet meer bang voor eventuele veranderingen.

Kreeft

De zomer zal waarschijnlijk je favoriete seizoen zijn, maar in 2023 zal dit zeker het geval zijn. 30 augustus wordt namelijk jouw dag, een dag vol met geluk. Je gaat je dan laten inspireren om op allerlei manieren je doelen te behalen. Dit kan gaan op het gebied van werk, sport of school, maar het kan ook op liefdesgebied gebeuren. Je gaat zeker enorm veel doelen bereiken waar je met trost op terugkijkt.

Leeuw

De geluksdag van de Leeuw zal begin volgend jaar gaan plaatsvinden, namelijk op 7 februari. Dat is de dag dat je nog zelfverzekerder gaat zijn, maar ook ga je je succesvol voelen doordat je alle tegenslagen van vorig jaar dan hebt losgelaten. Je hebt wel veel geleerd van die tegenslagen, maar toch laat je dit liever los. 7 februari zal je enorme boost gaan geven op zowel liefdes- als werkgebied.

Maagd

Voor de Maagd zal er verandering gaan komen op liefdesgebied, maar dit ga je pas merken op 1 april. Dat wordt jouw geluksdag en je leven zal dan een enorme oppepper gaan krijgen. Je gaat misschien wel nieuwe relaties aan, dit kunnen vriendschappelijke relaties zijn, maar ook relaties op het gebied van liefde. Als je al in een relatie zit, dan zal die alleen maar versterken. Alles draait gewoon om liefde, en nee dit is geen grap. Naast alle liefde ga je ook leren om meer van jezelf te houden en meer te luisteren naar jezelf.

Weegschaal

In 2023 krijgt de Weegschaal te maken met hoogte- en dieptepunten, maar ook emotionele schommelingen. Maar na lang wachten gaat dit veranderingen geven op 30 oktober, dit wordt jouw geluksdag. Alle dierbaren zullen je gaan beschermen en geven je misschien wel negatieve gedachten een positieve draai. Alles zal vanaf dan worden opgelost, ook eventuele onenigheden in relaties.

Schorpioen

De Schorpioen staat over het algemeen een fantastisch jaar te wachten. Ze staan zelfs bekend als één van de drie gelukkigste sterrenbeelden van heel 2023, samen met de Weegschaal en de Tweelingen. Je hoeft geen dieptepunten te verwachten en elke dag wordt eigenlijk je geluksdag, maar op één dag wordt er extra geluk verwacht: 16 november. Je gaat dan een energieboost krijgen die je meer gaat motiveren om je doelen te bereiken en je dromen waar te maken.

Boogschutter

Voor de Boogschutter zal het een jaar worden vol met uitdagingen. Je zal hier doorheen moeten, maar uiteindelijk kom je hier sterker bovenop door alle doorzettingsvermogen. Alle tegenslagen kunnen omgezet worden in belangrijke lessen. Maar naast dat zul je ook positieve momenten gaan ervaren en 17 januari wordt dan ook jouw dag vol met geluk. Je zal aangemoedigd worden om belangrijke carrièrestappen te maken en dat zal een positieve invloed gaan hebben op je leven en het gaat helpen om succesvol te worden.

Steenbok

De geluksdag van de Steenbok is 23 maart, het wordt de dag waarop zelfliefde centraal staat. Je gaat meer eigenwaarde krijgen, maar ook je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost waardoor je jezelf gaat dwingen om van jezelf te houden. Naast dat zal 2023 ook het jaar worden voor groei in je leven. Misschien gaat er zelfs een vonk doen ontbranden en hierdoor ga je meer openstaan voor eventuele relaties. Ook de vonk die je nodig had om vorige relaties los te laten.

Waterman

De Waterman kan niet wachten op 30 oktober, want dan is hun geluksdag. Op deze dag zal het financieel en op romantisch vlak veranderen, maar ook in je persoonlijke leven gaat het geluk eindelijk aan jouw kant staan. Je gaat nieuwe contacten leggen, nieuwe mensen ontmoeten en hechte vriendschappen opbouwen. Maar ook alle tegenslagen die je hebt meegemaakt worden op 30 oktober afgesloten. Je bent klaar voor een nieuwe start, waarbij je het verleden achter je gaat laten om te focussen op de toekomst. Het wordt een stuk beter jaar voor je in tegenstelling tot het afgelopen jaar.

Vissen

De Vissen hebben afgelopen jaar weinig inspiratie en creativiteit gehad, maar daar zal verandering in komen op hun geluksdag. 7 maart wordt de dag van de Vissen, waarbij er veel veranderingen komen met een heleboel nieuwe ideeën en meer creativiteit. Naast dat kan het ook een mooi jaar worden op gebied van liefde, werk, maar ook vrije tijd. 7 maart zal je op je gelukkigst zijn en voor je het weet is het al zover.

 

Bron: margriet.nl