Vrouwen met deze 3 sterrenbeelden roddelen maar al te graag

30.12.2022 10:05
Processed with VSCO with al3 preset

Alle vrouwen zullen weleens roddelen, maar toch zijn er drie sterrenbeelden die de kroon spannen. Ze staan als eerste in de rij voor de juicy verhalen en nieuwste roddels, maar sommige vrouwen kunnen ook moeilijk hun mond houden. Ze zijn gek op roddelen, ondanks dat ze ook weten dat het niet hun beste eigenschap is. Ben jij een roddelkoningin?

Deze drie sterrenbeelden roddelen er maar al te graag op los.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen willen er graag bij horen en ze houden wel van een beetje aandacht. Dat is ook de reden dat ze graag op de hoogte zijn van de nieuwste roddels en doen er ook graag aan mee. Af en toe een roddelpartij met vriendinnen hebben ze maar al te graag. Drama zoeken is hun talent en hier kunnen ze goed voor zorgen doormiddel van roddels. Ze zijn opzoek naar alle ins en outs, zodat ze zelf ook mee kunnen praten. Ze denken ook dat ze met roddelen nieuwe vrienden kunnen maken, ondanks dat dit niet de juiste manier is. Ze binden zich nou eenmaal aan mensen met dezelfde mening, dus dat testen ze doormiddel van meningen aan anderen vragen.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Als je omgaat met Tweelingen weet je dat je altijd naar huis gaat met de laatste roddels. Dit sterrenbeeld heeft er nooit kwade bedoelingen mee, maar ze zijn gewoon enorm enthousiast. Ze zijn dol op kletsen en hebben een vlotte babbel, hierdoor komt weleens iets naar voren wat niet de bedoeling is en geheim had moeten blijven. Van een geheime zwangerschap van een collega, tot het verklappen van een supriseparty aan degene die jarig is, niets is meer veilig met dit sterrenbeeld. Als je geheimen hebt kun je die beter niet delen met Tweelingen, want ze kunnen hun mond gewoon niet houden naar anderen. Ondanks dat ze het niet met opzet vertellen, floept het er soms gewoon uit.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De Schorpioen is altijd al heel nieuwsgierig geweest, dus het is eigenlijk best logisch dat ze zich willen bemoeien met van alles en nog wat. Dit sterrenbeeld is totaal niet verlegen en ze durven dan ook ook echt alles te vragen aan iedereen. Ze zullen ondervragen tot in de diepte om de meest duistere geheimen op te sporen. Zodra ze iets verdacht vinden, dan laten ze dit ook direct weten. Ze zijn hierdoor op de hoogte van alles, vooral over alles wat speelt in de familie en in de vriendenkring. Ze zijn gelukkig wel goed in het bewaren van geheimen, maar toch roddelen ze maar al te graag mee met anderen.

 

Bron: flair.nl