Kelly Piquet over Max Verstappen als bonusvader: ‘Hij vraagt altijd naar haar’

20.12.2022 11:07

Max Verstappen is al een tijd gelukkig in de liefde met zijn Kelly Piquet. Zij is tien jaar ouder en heeft al een dochter uit een eerdere relatie, maar dat zit hen niet in de weg.

Hoe begon hun geluk?

Kelly begon in januari 2017 te daten met de Russische Formule 1-coureur Daniil Kvyat, na haar ontmoeting met Max dus. In juli 2019 werd hun dochter geboren. In december van hetzelfde jaar strandde hun relatie. Iets meer dan een jaar later, in januari 2021, maakten Kelly en Max er niet langer een geheim van dat ze aan het daten waren

Lieve papa

Dat Kelly bijna tien jaar ouder is, zit niemand dwars. “Je zou denken dat het leeftijdsverschil een uitdaging kan zijn, maar tot nu toe gaat het echt goed. Ik waardeer het ook enorm hoe hij met P (Kelly’s dochter, red.) omgaat, het is zo lief om te zien. Hij vraagt altijd naar haar, zoekt haar altijd op om gedag te zeggen als hij weggaat en krijgt de liefde van haar ook terug. Zo schattig!”

Of ze samen ook een kind willen? “Misschien dat we ooit het hele verhaal onthullen, maar ik ben voorzichtig met wat ik zeg, op internet ontspoort alles zo snel”, aldus Kelly. “Het is fijn om sommige dingen tussen ons en ons alleen te houden.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)