Bruiloft op de planning? Dit zijn de schattigste outfits voor een meisje

04.05.2023 11:50
meisje outfits bruiloft

Daar komt de bruid! Het trouwseizoen is weer begonnen en dat betekent dat jij misschien wel een bruiloft op de planning hebt staan. Is je mini-me ook uitgenodigd? Dan ben je natuurlijk op zoek naar de schattigste outfits voor een meisje. Wij hebben drie trends voor je op een rijtje gezet. 

Sweet flowers

Een bruiloft en bloemen: een gouden combinatie. Niet voor niets dat sweet flowers een ware trend is in bruiloftskleding voor meisjes. Je kunt er alle kanten mee op – van pasteltinten naar aardetinten en van broekjes naar jurkjes. Met deze outfits voor een meisje, wordt iedere bruiloft een succes. Alleen het bruidspaar moet nog even ja zeggen, natuurlijk.

 

Boho chic 

Word je uitgenodigd voor een bruiloft met het thema boho chic? Dan kun je jouw meisje héél schattig aankleden. Kijk uit dat je geen witte jurk aantrekt – die is op een bruiloft alleen voor de bruid -, maar ga wel voor lichte tinten met franjes. En vergeet de haaraccessoires niet: het thema boho chic leent zich uitstekend voor een hoed, lint of haarband. Lief!

 

Unicorns and rainbows 

Een bruiloft is een vrolijk evenement en dat vraagt om vrolijke kleuren! Wat is er nou vrolijker en kleurrijker dan unicorns en regenbogen? Precies, niets. Daarom is het thema unicorns & rainbows ook zeer geschikt voor een bruiloft. En nee, je hoeft daar echt geen kermisattractie van te maken – kies een item met unicorns en/of regenbogen en houd de rest in een kleur. Wedden dat jouw kleintje de show steelt?