Zo ziet de enige dochter van David en Victoria Beckham er nu uit

03.01.2023 17:05

David en Victoria Beckham zijn al meer dan 23 jaar getrouwd en ze hebben vier prachtige kinderen, onder wie dochter Harper (11). 

Hoe ziet hun enige dochter er nu uit?

Familiekiekje

Het Britse koppel David en Victoria Beckham werden in 1999 voor het eerst ouders van hun zoon Brooklyn. In de jaren daarna volgden ook zoons Romeo en Cruz – en 7 jaar na Cruz – dochtertje Harper. Maar ondertussen is Harper niet zo klein meer, net als de rest van de kinderen. De trotse ouders delen vaak de leukste foto’s van hun kids op Instagram.

Talenten

Wat de beroemde kinderen zoals uitspoken? Oudste zoon Brooklyn gaat behoorlijk goed als model en fotograaf. Maar ook Romeo gaat zijn vader achterna als professioneel voetballer. Zoon Cruz heeft meer de muzikale talenten en die zijn duidelijk geërfd van moeder Victoria.

Enige dochter Harper

De 11-jarige Harper is een echt familiemens en je ziet haar regelmatig voorbij komen op de Instagram van Victoria. Harper is een judo-talent. Helaas gaat niet alles even soepel in het leven van het beroemde gezin. Victoria Beckham is bang voor de veiligheid van haar dochter Harper. Een stalker, met wie de Beckhams helaas al bekend zijn, heeft geprobeerd Harper op te halen van school. Ze beweerde haar biologische moeder te zijn, meldt de Britse tabloid ‘The Mirror.

Zo zagen we eind december een mooie foto als familietraditie.

 

Zie hier het hele gezin samen tijdens de kerst in 2021:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham)