Dit zijn de vrouw en drie kinderen van voetballegende Lionel Messi

18.12.2022 19:02

Lionel Messi trouwde op 30 juni 2017 met zijn jeugdliefde Antonella Roccuzzo in zijn geboorteplaats Rosario. Samen hebben ze drie zonen.

Op 18 december 2022 werd Messi met zijn thuisland Argentinië wereldkampioen.

Zijn grote trots

Thiago, Mateo en Ciro, zo heten hun drie kinderen. Hun oudste zoon is 8, hun middelste zoon is 5 en hun jongste zoon is 3 jaar.

Dit is zijn gezin:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Verhuizen

Na 21 jaar gevoetbald te hebben voor FC Barcelona, moest het gezin toch verhuizen naar een ander land. Ze vertrokken naar Parijs. Dat viel hen zwaar. Messi: “Ik had geen andere keuze dan onmiddellijk Antonella in te lichten. Dat deed ik en samen huilden we en waren we verbitterd. We overlegden op welke manier we dit het beste aan de kinderen konden uitleggen. Dat was niet makkelijk, want in december hadden we hen nog gezegd dat we in Barcelona zouden blijven. Dus we wisten dat het een harde klap ging worden. Zeker voor Thiago. Als hij pijn heeft, zie je dat nooit aan hem. Maar diep vanbinnen lijdt hij. Daarin lijkt hij op mij.”

Maar de reactie van de kinderen viel volgens Messi al met al mee. ,,Eigenlijk denken we daar te veel over na. Kinderen passen zich heel snel aan en accepteren zaken op een manier die wij als volwassenen niet kunnen. Thiago lijkt klaar voor verandering, hij is er zelfs blij mee. Als hij zich goed voelt, dan is dat vaak ook zo bij Mateo en Ciro. Zij volgen hun grote broer. Hier in Parijs kunnen ze nieuwe ervaringen opdoen.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)