Zo zien de twee kinderen van Simon en Annemarie Keizer er nu uit

31.08.2022 19:36

Simon Keizer (38) stopt net als Nick met het zangduo Nick & Simon, na 17 jaar. De twee zullen op eigen benen verder gaan. Maar naast dat we het zangduo kennen, kennen wij het gezin van Simon eigenlijk al?

Al dagen horen we op het nieuws over de breuk van Nick & Simon. Maandagavond waren de twee heren ook te gast in de Talkshow van Eva Jinek. Hier is veel besproken en bekend gemaakt dat is geen sprake is van ruzie. Heel veel mensen denken er toch anders over. Simon zegt dan ook het volgende: “Voor mij was het nog niet klaar. Wel hadden net na zestien jaar een vernieuwend concept neergezet en ik weet zeker dat we dat over een aantal jaar nog eens hadden kunnen doen. Er was geen sprake van sleur voor mij.” Simon gaat dus solo verder, zonder Nick aan zijn zijde. Nick gaat dit ook doen. Voor veel mensen toch een gek idee dat ze ermee stoppen, vooral omdat iedereen Nick & Simon als jarenlang kent als Nederlands zangduo.

Een kijkje in het privéleven van Simon

Simon komt uit Volendam is getrouwd met Annemarie Keizer. Ze hebben elkaar 18 jaar geleden ontmoet. Op 13 april 2012 zijn ze getrouwd, ondertussen alweer ruim 10 jaar geleden. Wat gaat de tijd toch snel. Het hele gezin woont samen in hartje Volendam. Samen hebben ze een dochtertje genaamd Kiki, ze is geboren op 26 juli 2017. Ook hebben ze een zoontje genaamd Joa, dat is geboren op 21 december 2021. Iedereen kent de twee kinderen, want deze worden vol trots op Instagram laten zien door Simon en Annemarie. Wel worden hun gezichten afgeschermd. One big happy family.

Zo ziet het prachtige gezin van Simon en Annemarie Keizer er nu uit:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

A post shared by AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

Zo zagen ze er uit toen ze elkaar net hadden ontmoet:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirsten Schilder (@kirsten_schilder)

Bron: Libelle