In samenwerking met Mama Magazine

Win een complete knuffelset naar keuze (t.w.v. € 49,95)

26.09.2022 15:42
CookieSetLogo

Altijd fijn als je kind een dierenvriendje krijgt. Je kan je knuffeldier zelfs meenemen op reis, want de knuffel heeft een eigen paspoort en koffertje. Hoe leuk is dat? Elk kind is gek op knuffels en kan er niet genoeg hebben, toch?

De leukste knuffelset van Studio Pets bestaat uit een knuffeldier, gekleurde koffer, eigen paspoort en een stickerboekje. En wij mogen een prachtig exemplaar aan een lezeres van Mama Magazine weggeven!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is je mailadres hier achter te laten.

Hiermee geef je Mama magazine en de merken van Familyblend toestemming je e-mails te sturen met leuke updates en verrassende aanbiedingen (je hebt altijd de mogelijkheid je weer uit te schrijven)

That’s it. Je hoort binnen een week van ons of je hebt gewonnen of niet. Je mag dan zelf je knuffel en kleur koffertje doorgeven.

Knuffeldieren

Hoe leuk is het om een knuffelset te winnen van Studio Pets? Er zijn allemaal verschillende dierenknuffels met ieder een eigen karaktertje. Er is sinds kort een nieuwe collectie toegevoegd en deze kun je dus winnen. Maar wil jij liever het oude model, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt je knuffel overal mee naartoe nemen doormiddel van het koffertje die je erbij krijgt. Je knuffeltje krijgt zelfs een persoonlijke paspoort, hoe handig is dat als je je knuffeldier mee wilt op vakantie? Naast dat krijg je ook nog een stickerboekje erbij, hiermee kun je de koffer bestickeren en opvrolijken op de manier hoe jij dat het liefste wilt. Je kan zelfs bij Studio Pets accessoires kopen voor je dierenknuffel, denk maar aan een hoodie, schoentjes, leuk halsbandje of een toffe zonnebril. Het pluche knuffeldier is enorm zacht en net echt, doordat het gebaseerd is op echt bestaande kittens en puppy’s. Doordat de knuffel zo zacht is wil je er de hele dag mee knuffelen.

De knuffel is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar, dus voor elke leeftijd. Ze zijn ook nog eens veilig doordat ze het CE keurmerk hebben. Voor welke ga jij? Een knuffelkat, knuffelhond, of een ander model? De keuze is reuze.