Wil je zien: zó zien de 4 kinderen van Kim Kardashian er nu uit

25.05.2023 15:50
kinderen kim kardashian

Je hebt bijzonder en extravagant én je hebt de kinderen van Kim Kardashian. De outfits zijn bijzonder, de namen zijn bijzonder, hun moeder is bijzonder: het kan ook niet anders dan dat de kinderen nogal (je voelt ‘m aankomen) bijzonder zijn. Mama Kim deelde onlangs weer wat nieuwe kiekjes van haar kroost en vooral oudste dochter North kan rekenen op kritiek. 

Kim Kardashian heeft vier kinderen: North, Saint, Chicago en Psalm. We zeiden al: de namen zijn bijzonder. North is geboren op 15 juni 2013 en is dus 9. Saint is van 5 december 2015 en is dus 7. Chicago en Psalm zijn geboren via draagmoederschap. Chicago werd geboren op 15 januari 2018 en is dus 5 en op 9 mei 2019 kwam Psalm ter wereld.

Dochter North houdt de gemoederen bezig

Recente kiekjes van een van ’s werelds grootste media persoonlijkheden, laten zien hoe de kindjes er nu uit zien. Vooral dochter North is een behoorlijke transformatie ondergaan en dat houdt de gemoederen bezig. Mensen reageren onder haar post: “Ze is 9. Dat is alles wat ik erover ga zeggen”. Een ander reageert: “Ze is begonnen. Kris 2.0”, refererend naar de moeder van Kim die van haar gezin een fenomeen heeft weten te maken. Weer iemand anders zegt: “Je probeert haar te snel op te laten groeien.” Mee eens? Oordeel zelf maar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Zo zien de kinderen van Kim Kardashian eruit

Niet alle kindjes van Kim hoeven op kritiek te rekenen. Dít zijn Saint, Chicago en Psalm.

Zoon Kim: Saint

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Zoon en dochter Kim: Chicago & Psalm

“Besties”, schrijft mama Kim bij de foto. En zo lijkt het ook te zijn! Mensen reageren dat het lijkt alsof ze een tweeling zijn en dat begrijpen we wel. Jij?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Bron: Instagram