Dit zijn de twee schattige zoons van Johnny de Mol

21.01.2022 12:17

Johnny de Mol (43) is een bekend gezicht op televisie, net als zijn vader John de Mol en zijn moeder Willeke Alberti. Zijn tante Linda kent ook heel Nederland. Maar wie is Johnny verder, in zijn privéleven?

Hij is sinds 2018 getrouwd met Kus-zangeres Anouk van Schie – de Mol.

Liefde thuis

Johnny en zijn vrouw Anouk hebben samen twee zoontjes: Johnny jr. en Fender. Zoontje Johnny junior wordt dit jaar al 4, Fender is net 2 jaar geworden. Wat een prachtig gezinnetje. Niet vaak deelt Johnny een foto van zijn kinderen, maar deze is te mooi om niet te laten zien:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny De Mol (@johnnydemolofficial)

Bij de geboorte deelde Johnny dit plaatje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny De Mol (@johnnydemolofficial)

The Voice

Momenteel ligt de familie van Johnny onder vuur. Het seksueel overschrijdend gedrag in The Voice of Holland heeft niets met Johnny of zijn gezin te maken, gelukkig. Maar wel is zijn tante Linda betrokken, gezien haar ex Jeroen Rietbergen door 19 vrouwen wordt beschuldigd vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Hij noemde Jeroen Rietbergen, de ex van zijn tante Linda die heeft bekend dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan wangedrag bij The Voice, een ‘ongelooflijke klootzak’. Ook zei Johnny dat hij dacht dat zijn vader, John de Mol, wel van de zaak moet hebben af geweten. John de Mol is de bedenker en uitvoerend producent van The Voice.

De partner van Johnny, Anouk, met wie hij zijn kinderen kreeg:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny De Mol (@johnnydemolofficial)

Bron: AD