Zó zien alle 6 kinderen van zangeres Anouk er nu uit

30.06.2022 06:21

Zangeres Anouk is al lang een bekende Nederlandse zangeres, is ze vooral moeder.

Voor de Nederlandse Vogue wilde ze graag poseren met haar 6 kinderen en haar vriend Dominique Schemmekes.

Vier vaders

Anouk Teeuwe, zoals ze voluit heet, kreeg drie kinderen met haar ex Remon Stotijn: Benjahmin, Elijah en Phoenix. Robert Coenen, beter bekend als rapper Unorthadox, was haar volgende liefde. Ze kregen samen zoon Jesiah. Met haar ex Seraino kreeg ze haar vierde zoon, Sion. En met haar huidige vriend Dominique kreeg ze dochtertje Jelizah.

Anouk vertelde dat ze al langer probeerde een kind te krijgen met Dominique. Zij was zeker dat ze een baby wilde met hem. “Ik begrijp hem ook wel, die wil dat ook zelf een keertje meemaken, voelen en ervaren. Dus ik heb gezegd: Nou ja, als dat er één is, dan wil ik nog wel een keer proberen.” In maart 2016 maakte ze al bekend dat ze opnieuw een dochtertje op de wereld zou zetten, die uiteindelijk op 23 juni 2016 werd geboren. Een dag later postte Anouk een foto van Dominique met de pasgeboren Jelizah Rose op Facebook. “My life is just unbelievable. We are so madly in love ❤️ Jelizah Rose”, luidde de begeleidende tekst.

Of er nog een 7e kind komt? Nee. Anouk vindt het nu wel mooi geweest. “Het ging niet gemakkelijk. Ik heb een aantal miskramen gehad voor Jelizah er kwam”, legt Anouk uit over haar jongste kindje. Na de geboorte besloten de zangeres en haar vriend Dominique om er een knoop in te leggen. Maar dan wel bij Anouk en niet bij hem. “Je weet nooit hoe het leven gaat lopen”, legt ze uit. “Het kan dat hij een ander fantastisch mens tegenkomt, ooit.”

Haar oudste zoon Benjahmin:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Benjahmin Stotijn ® (@benjahminzs)

Zoon Elijah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elijah Jeremiah Stotijn (@y8ngeli)

Haar oudste dochter Phoenix:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phoenix Stotijn (@phoenixstotijn)

Jesiah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jesiah (@jesiahschemmekes)

Sion:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sion (@sionschemmekes)

En de jongste, dochter Jelizah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by anouk (@anouk)

Bron: Instagram