Vraag je kapper om dit kapsel als je dun haar dikker wil laten lijken

29.10.2022 13:54

Altijd fijn als je haar goed zit. Heb je wat funner of slapper haar? Ga dan snel naar de kapper voor een ander kapsel, want zo lijkt je haar dikker.

Er zijn heel wat nieuwe kapsels in de mode die je haar dikker laten lijken.

Dun haar kapsel

Momenteel zijn er enorm veel nieuwe trends als het gaat om je haar.. De haartrends nemen het bijna over van de beautytrends. Waarschijnlijk weet je als vrouw wel het verschil tussen highlights en een balayage, maar nu is er ook een U-cut. Maar wat is dit voor haircut? Het is in ieder geval niks nieuws, dus je kapper zal wel weten wat het is als je er om vraagt. Het U-vormige kapsel lijkt erg op het klassiek populaire V-vormige kapsel, in die zin dat de achterkant en het midden van je haar langer zijn dan de zijkanten.

Je haar valt altijd op een bepaalde manier wanneer het is opgedroogd. Het U-vormige kapsel geeft een licht gebogen silhouet.

U-kapsel

Laagjes zijn ook altijd een succes. Tegenwoordige komen er steeds betere kniptechnieken, en met deze kniptechniek blenden de laagjes mooi met de rest van het haar. Hierdoor krijg je een natuurlijk en subtiel geheel. Als je middellang tot lang haar hebt is dit perfect voor jou, als je tenminste niet houdt van een kaarsrecht kapsel (blunt cut).

Voordelen kapsel

Maar waarom zou je dit kapsel nou echt nemen? Als je heel fijn en dun haar hebt, dan gaat dit kapsel je haar dikker laten ogen. Dit is natuurlijk altijd fijn als je altijd al hebt gedroomd van een volle bos haar. Het is een ideaal kapsel voor vrouwen met lang haar, die moeite hebben met het stylen van hun dunne haar. Als je meerdere kleuren en tinten in je haar hebt, zoals bij een balayage, dan is dit kapsel perfect. Je haar lijkt dikker dan het daadwerkelijk is en de verschillende tinten springen er veel meer uit. Laat ook regelmatig je puntjes knippen. In combinatie met ‘onzichtbare lagen’ creëer en behoud je volume en textuur.

Hair ID in Baarn

En wil je gewoon een volle bos zonder gedoe met wat voor kapsel dan ook? Denk dan eens aan weaves. Je krijgt dan extra plukken haar in dezelfde haarkleur geknoopt in je eigen haar, waardoor je gelijk meer en langer haar hebt. Een van de beste plekken waar je dit kunt laten doen is Hair ID in Baarn. Zij zijn al jaren gespecialiseerd in het zetten van weaves. Weaves by HairID zijn haarverlengingen van een extreem goede kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Je kunt ze hier laten zetten en een van de eigenaressen geven je graag alle tips en adviezen mee voor de mooiste coupe.

Bron: Hair ID Baarn