Slap en futloos haar in je zwangerschap? Dan krijg je een meisje

06.04.2021 07:31

Het geslacht van je baby alvast raden nog voordat je de 20-wekenecho hebt? Je kunt natuurlijk helemaal los met alle mooie bakerpraatjes.

Zo kun je aan je haar zien of je een jongen of meisje krijgt.

Want zou je kapsel opeens slap en futloos worden? Dan is dat een teken dat je zwanger bent van een meisje. Krijg je juist een volle haarbos? Dan duidt dat op een zwangerschap van een jongetje.

Er zijn meer grappige ’tests’ die je kunt doen als je nieuwsgierig bent naar het geslacht van je baby:

 1. Baking Soda Test
  Als je plast over wat baking soda in een emmer, en het water bruist? Dan krijg je een jongen. Als het niet bruist en rustig blijft, is het een meisje.
 2. Cravings
  Als je zin hebt in zoet (terwijl je dat normaal nooit hebt), dan krijg je een dochter. Heb je juist zin in gekke hartige cravings, zoals haring met frikandel speciaal? Dan krijg je een baby boy.
 3. Voeten
  Je voeten kunnen groeien in je zwangerschap: groeien ze zo een maat groter, dan krijg je een zoon. Blijven je voeten helemaal hetzelfde? Dan krijg je een meisje.
 4. Tepels
  Donkere tepels zouden laten zien dat je in verwachting bent van een jongen, als je tepels niet veranderen van kleur krijg je juist een meisje.
 5. Slaap
  Val je vaker op je linkerzij in slaap? Sla dan maar vast het beschuit met blauwe muisjes in! Val je vaker op je rechterzij in slaap, dan zou je meer kans hebben op een meisje.

Ach ja, zeker weten doe je het natuurlijk nooit. Tenzij je gewoon braaf wacht op die 20-wekenecho.

Lees ook
Je linea nigra vertelt je of je zwanger bent van een jongen of een meisje

Bron: Zwangerenportaal