Vrouwen met één van deze 3 sterrenbeelden zijn (soms) strenge moeders

12.10.2022 15:12
streng

Je wilt dat iedereen in huis zich aan de regels houdt. Je bent dol op regelmaat en orde en ja, dus ben je soms streng.

Sommigen zouden kunnen zeggen dat je een redelijk duidelijke moeder bent, die haar grenzen heeft.

Maar streng is niet altijd negatief: het kan ook heel goed zijn voor (jonge) kinderen om regels te hebben in huis waar iedereen zich aan moet houden.

Vrouwen met één van deze sterrenbeelden zijn het strengst:

Steenbok
De Steenbok is niet alleen hard voor zichzelf, maar soms ook voor anderen. Je kunt je zin nogal doordrammen en je weet precies hoe je het hebben wilt. Het kan geen kwaad om af en toe eens de teugels te laten vieren. Je kunt soms je kinderen wat kwetsen met je harde uitspraken, dus let daar goed op. Je wilt wel een leuke moeder blijven, toch? En dat het eens een rommel is in huis… Ach, er zijn ergere dingen. Laat het lekker los.

Waterman
Anderen vinden jou soms wat kil, omdat je van structuur houdt en daar niet graag van afwijkt. Je bent voorzichtig met spontane uitingen. Je doet niet snel gek of lollig, je bent soms wat serieus en kan dan ook kwaad worden als je kinderen zich niet aan de regels houden. Dan ben je streng, maar dat vind je bij een goede opvoeding horen.

Vissen
Als het niet gaat op jouw manier, dan gaat het fout. Dat vind jij, tenminste. Je hebt het graag allemaal in huis zoals jij het voor je ziet. Daar moeten je kinderen maar aan meedoen, ze hebben weinig keuze. Je kunt natuurlijk ook lachen en pret maken, maar als het er op aan komt, moet er gehoorzaamd worden. En er wordt gewoon met twee woorden gepraat, met mes en vork gegeten en braaf huiswerk gemaakt. Geen gemaar: dat hoeven jouw kinderen niet te proberen.

Bron: Cosmopolitan

 

In samenwerking met Mama Magazine