Mensen met een van déze 5 sterrenbeelden zijn het meest romantisch

21.01.2020 16:36

Ben je graag iemand die rozenblaadjes in huis strooit, een zwoel muziekje aanzet als je partner thuiskomt en na wat lieve woorden pas lekker gaat slapen?

Dan ben je een lekker romantisch type, dus. En daar is niets mis mee.

Maar de ene romanticus is de ander niet. Want het heeft alles te maken met je sterrenbeeld.

Mensen met 1 van deze 5 sterrenbeelden is het meest romantisch:

 1. Vissen
  Vissen zijn behoorlijk creatief als het gaat om een liefde verrassen. Ze weten altijd de ander in het zonnetje te zetten en te verwennen met iets moois of lekkers. Ze zijn dan ook gul als het gaat om romantische gebaren: het mag een hoop geld, tijd en energie kosten.
 2. Leeuw
  Als een Leeuw eenmaal verliefd is, dan houdt niets hem nog tegen om die liefde te bewijzen. Kom maar door met die etentjes bij kaarslicht. Ze zijn heel beschermend en ook zijn ze gauw jaloers: een iets minder goede eigenschap misschien, maar ze doen het allemaal uit liefde.
 3. Maagd
  Als Maagd wil je de ander constant laten zien hoeveel je om diegene geeft. Je maakt iemand graag het hof en je wordt zelf blij als de ander verrast is. Elke seconde dat je vrij bent, besteed je met alle aandacht aan de mensen van wie je houdt.
 4. Stier
  De Stier weet wat ‘ie doet en doet het ook altijd goed. Net dat briefje in iemand tas, een spontaan hapje eten, een massage voor het slapengaan… Stieren zijn echte koningen als het gaat om romantiek.
 5. Weegschaal
  Bij Weegschalen zit die romantiek in de kleine dingen, de kleine gebaren. Ze zijn loyaal aan hun partner en willen niets liever dan tijd doorbrengen met diegenen van wie ze houden. Een aardig gebaar, iets doen voor een ander: Weegschalen doen het graag.

Volg ons @mamamagazinenl ook op Instagram! 

[enjoyinstagram_mb_grid]

Bron: Denk Positief