Kinderen met deze 3 sterrenbeelden spelen het liefst alleen

10.01.2023 15:08

Sommige kinderen vinden het fijner om alleen te spelen en zullen ook niet enthousiast naar vriendjes op het kinderdagverblijf of schoolplein rennen. Terwijl andere kinderen juist behoefte hebben aan een speelmaatje en beslist niet zonder kunnen. Als je de astrologie moet geloven heeft het te maken met het sterrenbeeld van je kind.

Herken jij je kind hierin?

Deze kinderen spelen het liefst alleen

Dat je kind misschien liever alleen speelt betekent niet dat ze niet sociaal zijn. Sommige kinderen hebben hier gewoon minder behoefte aan en kiezen er bewust voor om even in hun eigen bubbel te kruipen. Kinderen met deze drie sterrenbeelden spelen het liefst even rustig op zichzelf:

Waterman (21 januari – 18 februari)

Een Waterman is vaak onafhankelijk van een ander en zijn enorm zelfstandig. Dat is ook de reden dat Watermannen liever alleen spelen. Naast dat zijn ze enorm intelligent en snel van begrip. Ze zijn in hun ontwikkeling ook verder dan andere kinderen van dezelfde leeftijd. Hierdoor vinden ze spelen met leeftijdgenootjes ook saai en kiezen ze ervoor om alleen te spelen. Echter betekent dit niet dat ze niet sociaal zijn, maar ze spelen gewoon liever niet met anderen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen vinden het fijn om alleen te zijn en houden niet zo van gezelschap. Ze hebben de grootste fantasieën en daardoor kunnen ze uren dagdromen op hun kamer op bed. Het zou kunnen overkomen dat je kind liever lui dan moe is, maar dat is zeker niet het geval. Ze zijn daarentegen juist mega gevoelig en daardoor kunnen ze zich afsluiten van hun omgeving. Dat is ook de reden dat ze het liefst alleen spelen en geen andere kinderen om zich heen willen hebben. Alleen hebben ze het ook prima naar hun zin.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Ook de Schorpioen speelt het liefst alleen en kan zich ook prima vermaken zonder andere kinderen. Ze kunnen uren in hun eigen gedachten verdwalen en zijn daarom ook diepe denkertjes. Ze zijn het liefst thuis in hun eigen kamer en leven daar in hun eigen bubbel. Dit sterrenbeeld heeft natuurlijk wel sociale vaardigheden, waardoor ze wel op een leuke manier met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Maar toch spelen ze het liefst alleen en zullen ze ook niet vaak na school met een klasgenootje afspreken om samen te spelen.

 

Bron: mediumchat.nl