Kinderen met deze 3 sterrenbeelden luisteren het minst goed naar hun moeder

23.01.2023 15:20

De meeste kinderen zullen niet altijd luisteren naar hun moeder. Maar er zijn drie sterrenbeelden die dit het minst goed kunnen. Met deze sterrenbeelden zul je als moeder vaker de confrontatie aan moeten gaan. 

Deze drie sterrenbeelden luisteren het minst goed naar hun moeder.

Waterman (21 januari t/m 19 februari)

Een Waterman is een behoorlijk onafhankelijk kind. Het is gebruikelijk dat je kindje dingen zelf wil uitzoeken. Deze kinderen staan open voor nieuwe ervaringen en zijn vaak slim. Omdat ze vaak op zoek zijn naar nieuwe ervaringen zullen zij zich niet snel vervelen. Sterker nog, deze kinderen hebben een hekel aan verveling. Het zou dus best voor kunnen komen dat je kind je behoorlijk uitdaagt en de boel flink kan opschudden. Een saai moment zal niet vaak voorkomen, ze willen actie en hebben energie voor tien.

Ram (21 maart t/m 19 april)

Kindjes met het sterrenbeeld Ram hebben vaak een sterke persoonlijkheid. Hierdoor zullen er niet veel rustige momenten meer zijn. Rammen houden namelijk enorm van kletsen en zijn eigenwijs. Je kind zal meestal direct zeggen wat hij denkt, zonder hier te lang over na te denken. Dit kan soms voor discussie zorgen tussen jou en je kleine. Rammen zijn erg ondernemend en actief. In groepen zullen zij zich snel een aangewezen leider voelen. Als je kind een Ram is dan heb je er een gezellig en enthousiast gezinslid bij, maar ze trekken ook graag hun eigen plan. En dan zit braaf luisteren naar mama er niet in.

Schorpioen (24 oktober t/m 21 november)

De Schorpioen, het meest pittige sterrenbeeld van alle sterrenbeelden. Kinderen met het sterrenbeeld Schorpioen zullen vaak de grenzen opzoeken. Ze laten zich niet snel ompraten en willen zo snel mogelijk tot de kern van een situatie komen. Deze kinderen hebben veel lagen in hun persoonlijkheid en zullen deze pas laten zien als zij iemand echt vertrouwen. Soms zal het dus lastig zijn om je kindje te doorgronden. Omdat dit sterrenbeeld vrij pittig is zal een Schorpioen niet altijd alles aannemen van zijn moeder, ze doen wat ze zelf willen en belangrijk vinden.

Bron: 24baby